Dfn42 Aysenurozay bildigim kadarıyla yumurta takibi yapılıyor belli bir büyüklükte iğne veriliyor sonra ilişkiye gireceğiniz günleri söylüyor
kardelen214 Aysenurozay klomen kullanılması ve yumurta boyutunun ultrasonla takibi sonrası iğne vurulacagı söylendi
Ttugceeli Aysenurozay yumurta takibi yapılıyor. Yumurtan belli bi boyuta gelince iğneyi veriyorlar ardından ilişki oluyor. Adı çatlatma iğnesi ama yumurtayı çatlatmak için verilmiyor hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bebeğe yatak hazırlıyor demişti doktorum
Ttugceeli Aysenurozay bazen yumurtlama da hiçbir problem görmüyorlar tüplerde tıkanıklıktan dolayı mı olmuyor diye süreci kısaltmak adına rahim filmi istiyorlar. Normalde 3 ay tedaviden sonra istiyorlar. Kalbiniz ferah tutun🥰
Aysenurozay Ttugceeli biz herhangibi bir tedavi görmedik aslında oyuzden doğru bulmuyorum şuan sıra bekliyorum yaptırmasam mı 😓😓😓
Ttugceeli Aysenurozay ben 2 sefer çektirdim hiç bi problem çıkmadı. Ama hangi doktora gitsen çektirelim der o yüzden çektir kurtul kafanda rahat eder
Aysenurozay Ttugceeli gittim doktora konuştum korktuğumu falan söyledim oda herşeyi anlattı açık açık içim çok rahat günüm gelsin cektiricem korkulicak bisey yokmuş aksine iyi yanları var çok tessekkür ederim vaktini ayırıp bilgi verdiğin için 😙😙🤗♥️
Ttugceeli Aysenurozay çok mutlu oldum 🤩 bende geçtim o süreçten ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum. inşallah güzel haberi en kısada sürede alırsınız🤲🥰