CerenKurtt benimde geçen hafta renksiz bi sıvı geldi birkaç damla 26+6 olduk şimdi. Çevremdekiler normaldir kendin tekrar çıkarmak için sağmaya çalışma erken doğumu tetikler dediler bende hiç dokunmadım. Bir dahaki kontrolümde doktoruma soracağım
Sütünüz sizin ne zaman geldi?
rodin123 benim ilk üç ay çok agrım oldu daha sonra rahatladı şişkinliğim de geçti artık hassasiyetim kaybolunca bende korktum teşekkür ederim 😊
Srhtzlyh evet renksiz bir sıvı ama sıkınca her ikisinden de damla damla geliyor
rodin123 humana still tea diye bir çay var hemşireyim ben yogun bakımdaki arkadaşlar sütü gelmeyene bunu önerirdi dogumdan sonra. Çok faydası olup geri donuş yapan olmuş bi araştırın derim
CerenKurtt benim krem renkte geldi sekizinci haftamda
CerenKurtt Benim 13.haftamda geldi. Herkes normal dedi ama dokunma sıkma dedi erken dogumu tetikliyormuş. Ondan sonra hiç sıkmadım bidahada gelmedi
Mucizebebegimm123 teşekkür ederim 😊
rodin123 süt artırmak icin yer almasının faydalı oldugunu okumustum istersen bi arastır hazır kıs aylarına yaklasıyoruz cıkmaya baslar yakında insaAllah sifa olur
CerenKurtt benimde öyle aynı hafif sarımsı bişey. Şimdide bazen bakiyorum gelen giden yok🤷♀️
CerenKurtt 32 haftalığım bende tık yok ne sıvı ne bir şey hiç gelmedi.🤓
CerenKurtt Bende 22 haftadayım benden gelmiyo acaba ne zaman gelir🤔
CerenKurtt İlk iki hamileliğimde gelmemişti ama bunda geldi ara arada geliyo normal yani her insanda olmaya biliyor inşallah bol sütlerimiz olur🤲
CerenKurtt 38 haftama gırdım. Valla ne sızıntı ne acı ne sut geldı
CerenKurtt sütümüz bizim
CerenKurtt ya çok kullandım ben onu fayda etmedi malta içeceğine kadar almıştım zaten doğumdan kalan enfeksiyon da vardı enfeksiyon kaptım dusuremediler hasekiye sevk ettiler yoğun bakımda kaldım 1 ay hastanedeydim hep sağıp döktüm eve döndüğümde 2 ay emdi sonra bıraktı o kadar şey yaşadım acaba onunda etkisi varmı diye düşünmüyor değilim
NurTekmile onunda deneyeyim bi onu denemedim herşeyi denedim çünkü 😀
Doğum yaptığım gün gelmişti daha öncesin de dikkat etmemiştim yani sıkmak sakıncalı diye
rodin123 insaAllah sifa olur 🥰❤
NurTekmile inşallah teşekkür ederim