Berfuz Merhaba arkadaşlar. 40+1 haftalık hamileyim ama bebeğimin hala gelmeye niyeti yok. Ekim bebekleri neden böyle diye düşünmeye başladım artık 🤣 bir an önce sağ salim bebeğime kavuşmayı istiyorum. Cumaya kadar gelmezse pzt günü doğum başlatılacak
damlaaax18 Berfuz benimde 39+6 gelesi yok 😆 bende haftam dolunca gidicem suniyle başlatmasını isticem gelsin artık 4-5 saat sancı çeksem de olur 😍
CansuAbinik Berfuz Bende 40+2 oldum. Dün doktorum alttan bir şeyler yaptı ve 48 saat içinde doğum gerçekleşecek dedi. Dün sancılar ve kanama vardı bayağı. Aha dedim geliyor. 6’da bi uyandım hiçbir şey kalmamış.. Ne sancı ne ağrı hiçbir şey yok. Eğer perşembeye kadar bir şey olmazsa perşembe günü suni sancı deneyebiliriz dedi. Ama ben suni sancı asla istemiyorum🥺🥺🥺
Berfuz CansuAbinik muayenedem sonra o gün baya ağrım oldu. Sabah uyandım benim de tık yok 🤣 kandırıyor tontiklerimiz bizi
Hashasim2020 Ben de 39 oldum şimdilik hiçbir şey yok sancılar 10-20 çıkıyor 😂 çatı muayenesine gidiyorum bakalım ne diyecek🤷🏼♀️