Ftma4 Kimkibu yarı özel yarı devlet ben Ağrı Doğubeyazıtan Erzurum’a gidiyorum ulaşmam zor 4. Gün gidicem inşallah sorun olmaz
Elbet-birgun-kavusacagiz Ftma4 tuttu ama kaybettim canm nisanda yeniden baslamayi dusunuyoruzallah izin verirse🤲☘
Ftma4 Merhaba hanımlar bu gece yola cikicam inşallah hayırlı haberlerle dönerim bana dua edin ve bir sorum var size
Senaesmer Ftma4 yanı zaten ³.gün başlanıyor ama sorun olmaz gibi geliyor eğer olursa da bir sonraki ay kısmetse inşallah sağlıkla olsun da.
Ftma4 Bugün adetimin 4. Günü ama hic sorun olmadı tahlil yaptı tüp bebek için rapor yapıcaz dedi adetin 2.günü tekrar gel tüp bebeğe başlayalım dedi
Senaesmer Ftma4 hadi hayırlsı olsun demek ki görüşme için sorın değilmiş ama tüp bebek için adetin 2. Gün çağırıp 3. Gün iğneye başlanıyor yeni benim öyle olmuştu.
Senaesmer Ftma4 hadi hayırlsı benim iğnelerim azaldı perşembe kontrole gidicez. İkinci iğneler için sanırım muayne olucaz
Tugcekkkkk Gulhan doktorumun tavsiyesi ile protein ağırlıklı besledim canım. Bol et ürünleri ve baklagil yedim. Hayırlısı olur inş
Senaesmer Merhaba kızlar kaç gün iğne kullandınız benim 6. Günüm yarın kontrole gidicem tekrar iğneli vericek bana ne zaman toplanicak yumurtalar
Busbushatun Senaesmer canım bı standardı yok bunun yumurtaların buyumesıne gore karar verıyorlar ben 5 gun kullanmıştım senınde az kalmıştır dıye dusunuyorumm hayırlısı olsun ınsallah🌸
Senaesmer Busbushatun Busbushatun inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin transferim oldu bekliyorum Allahım izin verirse yavrum olcak.
Benur Busbushatun merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once