Mujdeee877 Mucizee80 bazen kasığımda ağrı hissediyorum sanki yada psikolojik bilmiyorum. Meme hassasiyeti zaten var uzun süredir gerçi kullandığım ilaç ve iğnelerden diye düşünüyorum. Onun dışında hiçbir değişiklik hissetmiyorum bedenimde.
Haticedemir1 Ftma4 3gun önce tek yumurta transferim oldu bekleme suresindeyiz inşallah olumlu olur hepimizin😊 Oksopar ve enox iğne kullanıyorum göbekten. Her vurduğum yere kan oturuyor sizde de böyle birşey oldu mu acaba kızlar ?
Mujdeee877 Haticedemir1 Haticedemir1 hayırlı olsun inşallah. Bende oksapar ve prolutex vuruluyorum. Göbeğimde morarma oldu. Her vurulduğum yerde değil ama 1-2 tane yerde oldu.
Senaesmer Hayırlı olsun kızlar benim . gün transferiydi malesef tutmadi iki tabe denenmişti şimdi ikinci tedavi için bekliyorum biraz zaman geçmesi için
Mujdeee877 Mucizee80 Mucizee80 evet canım dün verdim. 230 çıktı. Çok şükür ki iyi dediler ama 2 gün sonra tekrar yaptırmamı söylediler artış olacak mı diye. Sende yaptırdınmı testini canım inşAllah hayır haber vardır senden de☺️
Mucizee80 Mujdeee877 hayırlı olsun canım benim ilk testim 16.7 çıktı dünde ikinci testi verdim 50.2 çıktı pazartesi son kez verecem artış olursa kese için randevu verecek doktorum inan senin adına çok sevindim 🥰
Mujdeee877 Mucizee80 Mucizee80 sen iki kere yaptırmışsın test ve çok güzel artmış Maşallah. Çok sevindim bende gerçekten güzel haberler aldık inşAllah böyle güzel de ilerler🤲🏻 🥰 bol beklemeli bir süreç geçiriyoruz🙈 güzel haberler hep bizimle olsun🤗
Mucizee80 Mujdeee877 evet canım bana 8 Aralıkta ilk testi ver demslerdi inşallah sımsıkı tutunacaklar ikinci testinin sonucunu da söyle bana 🥰😍
Mujdeee877 Mucizee80 inşAllah canım benim🥰🥰🥰 tamamdır ctesi günü benim ikinci testin günü. Sokağa çıkma yasağıda var o gün🙈 bilmiyorum nasıl yaptırıcam ama haberdar ederim tabiki ☺️
Mucizee80 Mujdeee877 bnden pazartesi günü istedi ama eşim yarında yaptralm diyor yakın hastane var yürüyerek 3 4 dakikalk oraya gdecm
Mujdeee877 Mucizee80 tabi fırsatınız varsa yaptırın aklınızda kalmasın. Bende yaptırıcam artk biyerlerde mecburen merak içimi yiyip duruyor çünkü🤗
Mujdeee877 Mucizee80 ben hiç araştırmadım ama olmaması lazım zaten. Benimde yarın yaptırmam gerekiyor çünkü bu testi.
Mujdeee877 Mucizee80 birde iğne ve ilaçlarına devam ediyor musun canım. Bana devam etmemi söylediler de sanada aynı seyi söylediler mi?
Haticedemir1 Mujdeee877 Bende aynı ilaçları kullanıyorum canım. Seninde progesteron hormonun düşük mü çıktı da doktor proluteks verdi?