halitefe CupCake taşıyıcı olsa bile faktör 5 faktör 8 gibi genler vücudu çok etkilediği için yine iğne verilir
CupCake halitefe evet doğru , eğer düşük varsa özelllikle mutlaka önlem amaçlı bile kullanılmalı bence .
halitefe Minikjelibonum canım benimde mthfr heterezigot paı homozigot iğne kullanıyorum çok şükür 20. Haftaya geldik bence iğne kullanamlısın
balperisi_71 Minikjelibonum canım basın sağolsun ınsallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın evladını nasip eder Rabbim.. rahim agzi yetmezliği nerden anlaslyor filmdenmi
Ayten1994 Bendede pitilasma var..ama gebe degilim daha .inseAllah bu pazar belli olucak..bende simdiden coraspirin ilaci kulana bilirmiyim?
halitefe Ayten1994 hayır canım kafana göre kullanma coraspirin kanamaya sebep olabilir belki doktorun sadece iğne verir ben kanama olabilir diye riske atmadı doktorum sadece iğneye başladım
Ayten1994 halitefe canim pitulasmani anlamak icin hangi testler lazim? Bi zahmet biliyorsan isimlerini bana yaza bilirmisin lutfen.hangi testler gerekli.genetik kan falan.hepsini yani canim
halitefe Ayten1994 trombofili paneli , kromozom analizi, lupus testi, ana testi bunları yaptır ama kafana göre değil önce bir git perinatoloji uzmanına o yönlendirsin
132025 Minikjelibonum 8 haftalıkken kalp durması sonucu bi kaybım var ondan sonrada bi düşüğüm var ama ilk gebeliğimden de oğlum var oğlumdan sonra kayıplar yaşadım
Ayten1994 halitefe ben rusiyada kaliyorum.testler yaptirdim hepsini.ama bilmiyorum bunlar rusca nasil adlaniyor..bi cevrisine bakiyim.belki yaptirmisim..yaptirmadiysam doktoruma soruyum..ben bi hemosctien bunu yaptirdim.doktor pitilasma var demisdi bana.oda 7.19 boyleydi.
Ayten1994 halitefe genetikden bi karotip boyle test yaptirdim esimde bende.hic bi sey cikmadi.baya pahali bi test.zorla biraz ucuz bi yer buldumyaptirdim.orada xromosomlarin resmi falan vardi..XY BOYLE YANI
halitefe Ayten1994 canım valla hiç anlamadım yani Türkçe’ye çevirilse belki latincedir dedim ama aynı terimler kullanılır diye öyle değil