132025 132025 👋🏻 Merhaba.
öncelikle maalesef bu yaygın bir durum, üst üste düşüklerden sonra kişi ancak bu sorunun olduğunu anlıyor. Onun dışında günlük hayatı da pek etkilemiyor zaten. Dediğim gibi kan pıhtılaşmasında bebeğin plasentasının damarlarını tıkayıp kan akışını ve besin alımını engelliyor, bebek yeterli besini alamayınca gelişemiyor ve düşük meydana geliyor.
bu sorundan iki kere düşük yaptım, şimdi de hamile kalmak istiyorum hamile kalacağım ilk iş iğne ve Aspirine başlayacağım.
çevremde bir kaç kişide kan pıhtılaşması vardı hatta maalesef 7 düşük yapan akrabamı bile biliyorum gebeliği boyunca günde bir tane kan sulandırıcı iğne vuruldu ve normal gebe gibi yaşadı, normal Doğum yaptı ve sağlıkla kucağına aldı.
aynı şekilde bir arkadaşım da üç düşük yaptı bu sorundan, iğne vuruldu ve üç ay önce sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldı.
yani kesinlikle kendinizi bu konuda yıpratmayın üzmeyin. Çok şükür ki sizin bebeğiniz olacak sadece gebe kaldıktan sonra gerekli tedavilere hemen başlarsanız hiç bir sorun olmaz.