rumisalgan29 Kızlar 14 haftalik hamileyim şişkinliğim cok oldu ödem attırıcı için maydonoz suyu içiyim diyorum yalnız düşüğe sebep olur filan deniliyor bilgisi olan var mi?
nurakus rumisalgan29 Çok bilgim yok ama adeti geciken insanlar bile söktürücü niyetine maydanoz suyu içiyorlar. Ne olur ne olmaz riske girmeye gerek yok içmeyin bence 🙏🏻
Vildan_C rumisalgan29 Evet benim doktorum söyledi bunu yemek arasında veya pişmiş maydanoz yersen hiçbirşey olmaz ama oturup da bir Demet maydonoz yersen bebeği riske atarsın dedi tavsiyem içmeyin.😊
Ebru-isil rumisalgan29 az miktar yeniyor ama suyunu içmek riskli. Onun yerine bol su için ödem atılır.
S-r-p rumisalgan29 sakınn tabi ki düşüğe sebep olur hele ki daha 14 haftalık bence hiçbir bitkisel çayı içmeyin doktora sormadan zaten şuan bu haftalarda çok rahatsız edecek kadar ödem varsa tansiyon takibi yapılmalı tuz terk edilmeli bol su içilmeli
1pearl Bende öyle duymuştum ama 14 haftalık da düşmez herhalde ya olsun yine de başka tarif bakın siz ne olur ne olmaz
Damlaayz04 Bence içmeyin çünkü maydonoz yemek başka suyunu içmek başka çünkü tehlikeye atmayın derim ama siz bilirsiniz haftanın küçük yinede Allah korusun
Defnelokusu Maydanoz yemek değil suyu risklidir zaten siz bir daha içmeyin ters bir durum hissettiğinizde doktorunuza başvurun içilmemesi gerek
Azizesoran rumisalgan29 içmeeeee. Maydonoz suyundan uzak dur nolur. Elbetye düşüğe sebep oluyor. Doktoruna sor. Öyle şeyler içerken. Bol su iç. Hamileyiz yapabileceğimiz hiç bişey yok. Hamur işi ve kızarmadan uzak dur. Ama maydanoz suyu içme 😰
Momster Odem atici hic bir sey kullanmamaniz lazim. Maydonoz suyu düşüğe sebep olur. Bitki çayları icmeyin. Allah korusun iyi ki icmemissiniz. Cok tuzlu gidalar tuketmeyin bol su icin anca boyle odemi kontrol edebilirsiniz
rumisalgan29 Icmedim kızlar ilk bi soruyum dedim o şekilde hareker ederim dedim. Cok tesekkur ederim bu arada bilgilendirdiginiz icin
Fndkkrdu Kesinlikle içmeyin hamilelikte ödem söktürücü,bitki çayları,maydanoz suyu soğan suyu vs sakin içmeyin kaçıncı haftanizda olursa olsun çok odeminiz varsa eğer tuz oraninizi azaltın yürüyüş yapın en sağlıklısı bunlar