Rmeysa_1661 Busegul35 adet sancısı giib ağrı normal değildir giidp gelen bir ağrı mı?idrar yollarınızı üşğtmüi olabilirsiniz yada enfeksiyon ama her halükarda bir uzmana danışın
seydaau Busegul35 hatta genel olarak ağrı yok. Ama dün gece yatağa yattım bacağıma kramp girdi çok kötü canım yandı geçmiycek sandım geçti hemen
Busegul35 Melekanne2606 evet aynen yarım saatte bir Lavaboya gitmem lazım sürekli baskı yıyorm mesaneme dışarı cıkmaya korkuorm😀
Busegul35 Rmeysa_1661 yok normal adet sancısı gibi oyle aşırı değil yanı doğum sancısını bılıyorum canm oyle bısey değil hafif Bı kasık agrısı idrara cok cıkartıo enfeksiyon hep var ılac kullandım gectı ama yınemı cıktı yaaaa acaba 🙁🙁
seydaau Busegul35 24 hfta canım benimde öyle bir aşırı ağrı yok birde günde 6 kere çıkıyorumdur en fazla o kadarda su içerim ama 🤷🏻♀️
Busegul35 seydaau benim kasığımada ara ara kramp girio normalmiş sanrm rahım büyüdüğü için bacagıma arada girio cok kotu oluo ama yaa tam uyku sırası nefesim kesilio resmen bacakta kramp 🙄
seydaau Busegul35 evet canım hatta acıdan bağırarak kalktım yerimden sesim duyulsun diye eşim de odada değildi neyseki geçti
Aloneanqel Busegul35 sık idrara çıkma bende de var 22+4 deyiz. Gece de 2 akşam yatarken 1 etti 3 gündüz de 50 kere gidiyorumdur 🙄
Dilara1503 Busegul35 normal değil canım idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bence hemen doktora gitmelisin Allah korusun enfeksiyon riskli ben de şu an tedavi oluyorum aynı belirtilerden gittim
Dilara1503 Busegul35 bazı normal diyen arkadaşlar olmuş ama adet sancısı gibi bir ağrı normal değil hafif iğne batması gibi ağrılar normal doktoruma sormuştum ben sen yine tedbirli ol derim
Busegul35 Dilara1503 suan ıyıym Bi sıkıntı yok cnm Bı an oyle girdi gece ama idrara cok cıkarttı sanırım idrar yolu enfeksiyonu var doktora gidince soylerm artık tesekkur ederm 🌼