Tgbcyln Bal1407 ama pandemi girdiği için araya 90 günüm olmuyor yani kısa çalışma ödeneği alıp sigortası öyle devam edenlerin oluyormu acaba kafam çok karışık
Ebru_06 Tgbcyln benimde öyleydi kurumla konuştum eksik günümü yatırdılar çalıştığın yeri araman lazım
Lidya-T Tibektas Doğum raporunu hastane yapıyor. Direk sisteme düşüyor zaten.İstirahat rapor sorgulama yazarak tüm raporları görüyorsunuz e devletten.
ozlem23082010 32.haftada çalışabilir alıp 37.haftada çalışamaz raporu alsak yapılan ödemenin tutarı artıyormu acaba ?
Seydasahin 4281094 bende çalışıyorum ücretsiz izindeyim şu an araştırıp ayrıldım izne 90 gün bir yıl içerisinde sigortanız olması lazım
Tibektas Lidya-T yok canım onu sormadım yani 32 de aldığım raporla doğum iznine cikarildigimi görebilir miyim
Lidya-T Cansuhazal 32. hafta da aldığım rapor çalışabilir raporuydu maalımı almaya devam ettim. 37. hafta raporundan sonra 38 de doğum yaptım artık o hafta yattı yatmadı bilmiyorum.
Lidya-T Mary06 24. hafta olayı yeni çıktı ben hamileyken yoktu Bende 32. hafta raporunu çalışabilir aldım doğumdan sonra o haftaları iznime eklettim.
uykusuzbirben Rmeysa_1661 süt parasını herkes alabiliyor mu yani çalışan çalışmayan diye bi ayrım var mı yoksa herkes faydalanabiliyomu
Rmeysa_1661 uykusuzbirben valla onu tam olarak bilmiyorum ama veriliyordur her anneye veriliyor çalışan annelere de doğum ile alakalı para veriliyor en iyi bilgiyi nufus müdürlüğünden alabilirsiniz yanlış bilgi vermek istemem 🤗
Ebru_06 Gizemli-emr raporda yazar sgk şubesine başvurman gerekiyor ben dün bıraktım doğumdan sonra da 2 aylık rapor alacaksın dediler
Mizgin97 Lidya-T Canım ben 32. Hafta da çalışamaz raporu almıştım. 37. Haftada da tekrar rapor almam gerekiyormuydu?