Lidya-T MinelinAnnesi Doğum raporundan sonra maaş vermiyor çalıştığın yer. Devlet memuru değilsen. sigorta primin hesaplanıp ptt ye yatıyor o para. Devlet ödüyor.
Seydasahin 4281094 son bir yıl içinde 90 gün kesintisiz sigortanız yatmış olması lazım ay farketmiyor
BerkSinem Seydasahin ben pandemi dolayından ücretsiz izindeyim ücretsiz ödenek aldım fakat sigortam yatmadı 8 aylık hamileyim hiç yok yani ama 2019 dan 90 günüm var alabilir miyim doğum parası
Seydasahin 4281094 bende çalışıyorum ücretsiz izindeyim şu an araştırıp ayrıldım izne 90 gün bir yıl içerisinde sigortanız olması lazım
Damla_Kupcuk Arkadaşlar benim sigortamda ödeniyor e devlette aktif olarak görünüyo ama prim gün olarak görünmüyor bişey pandemiden dolayı böyleymiş galiba bi sıkıntı olur mu sizce?
Hayalet Elif4293 6 ay oldu ne sordum ne de başvurdum 🤷♀️ İkinci çocuk benim 400 diye biliyorum sizin ilk ise daha azdır yani 300 falan oluyordur heralde emzirme ücreti de 150 diye biliyorum
EdaY34 https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberturk.com/kisa-calisma-yapan-kadin-ne-zaman-dogum-iznine-cikabilir-2674571-amp Okuyun hanımlar
durununannesii Lidya-T izniniz bittikten sonramı yattı toplu olarak yoksa 8 hafta ayrı 8 hafta ayrı olarak mı yattı
Dudumrtk Lidya-T mrb bende 24 haftalık hamileyim çalışan bir anneyim 32.haftada rapor almayı düşünüyorum raporu sadece iş yerine vermek yeterli mi rapor parası almak için başka bi yere başvuru yapıyor muyuz şimdiden teşekkürler
Mom092 Lidya-T calisiyorum fakat suan ucretsz izindeyim cikis yapilmadi 3 bin gun sigorta gunum var insallaah banada o civarlarda yatar 😂🤲🏻
Lidya-T Mom092 Sigorta priminiz yüksekse baya iyi para yatıyor. Benim 5000 küsürün üzerindeydi. İnşallah sizin de öyledir.
Mom092 4281094 ben sordum onu bende suan ucretsiz izindeyim devletin verdigi paradan faydalaniyorum 170 i aradim ve bana son bir yila donuk 90 gunun varsa faydalanabilirsin dedi
Lidya-T Dudumrtk Evet yeterli sistemde zaten izinli olduğunuz görülüyor.Bir de doğum raporunu iş yerinize onaylattırırsınız.. onlarda ssk ya yönlendirir.Rapor paranızı ptt den alırsınız