chaos yigitalpinannesi40 Bizde 32+1iz bugün tamam ettik sonunda çantamızı, helali hoş olsun çal tabi hayırlı doğumların olsun seninde inşallah sağ sağlim al yavrunu kucağına 🥰
yigitalpinannesi40 chaos Amin canım hepimize nasip olsun insallah ben de kıyafetleri ütüleyip bir iki eksiğimi de tamamlayıp hazirliycam ☺️
Momster Cok guzel olmus cantaniz. Bende boyle hazirladim bide kendimi rahat hissettiricek ufak tefek bir seyler koydum kokusunu sevdigim bir aromaterapi yağı, yelpaze, bir tane saglikli atistirmalik :)
chaos Momster Bende e bebekten aldığım emziren anne çayı ve kurabiyelerinden koydum, teşekkür ederim 🥰
Kubra80 chaos bebeğe biraz dağa fazla al belli olmaz ilk gün bnm oglum Doğumda su yutmuş çok kustu kıyafer ve battaniye çok gitti bde agız mendili al eldiven al çocuğa inş aldığın kişisel bakmları kullnırsn😂
Kubra80 chaos bizim doktorumuz yazdı su mama diye eşim gidip aldı eczneden hemen ztn hastanelerin orda bi sürü eczane oluyor bence önceden ztn alma gerek olmuyor doktor söylüyor gerekeni
Kubra80 chaos kz benim aklıma bile gelmedi dişim sacım basm sütyen bile giymemşşim düşün😂😂 çantada geri geldi eve ama benm aniden oldu doğumum akşama doğru ertesi gün öğlen cıktım ne olduğumu şaşırdım Belkide ondan bde sezeryan oldum brz zor kalktm ben
chaos Kubra80 Anladım perişan olur insan zor bir doğumsa haklısınız her ihtimale karşı koyayım belki götürdüğüm gibi gelir geri benimkide 😅