Dilan_rdvn Kızlar 40haftaya girdim doğum belirtim sancim flnda hiç yok böyle olanlar varmı böyle giderse suni sanciyla doğum yapacam 😐
gizemnebi Dilan_rdvn benimde 39/4 oldu ama hic belirti yok dun doktora gittigimde sancim cikti aa ben hicbirsey hissetmiyorum 😔💞
Burcuugur Doktorunuz ne güzel belirti yokken bekletiyor benim doktorum 39 haftalığım ve pazartesi suni sancı verip Doğuma almak istiyor sizin doktorunuz iyiymiş
Dilan_rdvn Burcuugur aynen banada doktorum pazartesiye kadar beklememi söyledi benimde kendi sancim gelmezse suni sanciyla dogurtacak cnm
Prensesss Burcuugur bende suni sancıdan korkuyorm diğer oğlumuda öyle doğurdum gerci 3 bck saat sürdü ama cok şiddetliydi son 2 saati inş sancmz gelir ya 1 bck saate randevm var bakalım inş yatrmaz bugün
Hilal54 Burcuugur yok denemediler almalari gerekiur cunki bebegim 5 kilo icerde kaldıği surece kilo almaya decam ediyor o yuzden sezeryan olucam
Burcuugur Prensesss suni sancıyı herkes çok kötü anlattı normal sancıdan daha beter diyorlar ister istemez böyle duyunca korkuyorum inşllah kolay doğumlarımız olur cnm
Prensesss Burcuugur canm alttan baktı acılma yok rahşm ağzı ve bebek bası yukarda dedi 20 dak boyunca 2 dr beni mahvetti cok kanamam oldu eve geldm devam nişanm geldi sonra ama hala sancım yok yarın baska hastaneye gidecem dua et sen naptn
Dilan_rdvn Kizlar Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın sağlıkla miniklerimizi ellimize alırız inşallah 🙏
Burcuugur Prensesss canım ben hala bekliyorum ara ara ağrım oluyor ama Doğum yapacak kadar değil kanama yada nişanda gelmedi bekliyorum işte pazartesi suni sancı verecek inşllah sağlıkla doğar bebeklerimiz
Prensesss Burcuugur inşallah ya bir an önce kurtulsaydık hayırlısıyla benmde sancı acılma yok diye perişan ettiler beni acılmayı onlar yaptı ama mahvoldm inş kolay olur doğumlarmz
Prensesss Burcuugur inşallah dayanırız banada verirler yarın sabah gidecem mecbur dayanacaz bebeklermz için hızlı acılma olursa cok zor olmaz belki