Dilanilngi Fatihinannesiii tahlil yapmadı uzun süredir akıntım vardı ve fitil kullandım geçmediği için antibiyotik verdi ..
Nuray23 Dilanilngi cekinmeyin bebeginiz icin en iyisi kullanip insallah bir an once enfeksiyonu gecirirsiniz. Bende de var. Antibiyotik kullandim azalmis biraz bu seferde tek kullanimlik toz verdi onu ictim
Minikkus2021 Dilanilngi doktora güven bu işin uzmani onlar zaten.Gebelikte kullanilan bebege zarari olmayan ilaçlari veriyolar zaten canim.enfeksiyon daha kötü
Fatihinannesiii Dilanilngi benim baya yüksek çıktı ama antibiyotik vermedi doktor üstelik iki senedir falan var, söyledim fitil in fayda etmediğini yine de yazmadı
Dilanilngi Ganzelim pardon az önceki yanıt size değildi,akıntım vardı uzun süredir ve rengi artık şeffaf değil de daha koyu ve idrar da bazen yanma..
Dilanilngi Nuray23 doktoruma güveniyorum aslında ama antibiyotik illa bi çekince oluşturuyor,geçmiş olsun size de inşallah geçer bebeklerimize bi zararı olmaz🙏🏻
Nuray23 Ganzelim canim enfeksiyon hamilelikte sık gorulen bisey ama tedavi sart. Bende de var ilac kullandim. Hatta doktora kullanmak istemiyorum bebege zarar verirse dedim kullanmazsan dusuk olur asil kullanmak zorundasin dedi .
Minikkus2021 Ganzelim cok önemli enfeksiyon Allah korusun erken doğuma kadar gidebiliyo sonuclari.bendede yüksek derecede enfeksiyon cikti antibiyok fitil toz hepsinden kullanyrum.bebek ve kendi sağliginz icin.
Deryotti Benimde 10 gündür geçmeyen bir kaşıntım var munorol verdi doktor tekrar tahlil yaptırdım hala geçmemiş aksef ve livagy fitil verdi daha önceden fitil hiç kullanmadım,bu fitili kullanan var mı acaba🤔