Omerozlem Agdaya 37.haftada gitsem olur mu temiz kalır mi acaba suan 37yim doğumumda 39 hafta icersnde olucak
shdemir Omerozlem ben 37de yaptirdim canım suan 38+3 teyim ve yarın dogum yapıcam. Bu ayıma kadar hep jiletle almama ragmen hic cıkmadı canımda hic acımadı. En temizi agda bence yaptır😊
SemaNurSoy97 Omerozlem ben önümüzdeki salı yaptırıcam ramazandn 1 gün önce 38 haftalık oluyorum en temiz ağda ama bende kıl kökü iltihaplanması olmuş galiba ağda dan ama temiz olmadan da olmaz napıcam bilmiyorum
Ikinciyibekliyorum Omerozlem 38. Ortasında falan yaptır istersen canim cunku sezeryandan sonra hemen çıkmaz bari geç çıkar biraz 🤗
Omerozlem shdemir bende sürekli ağda yaptırıyorum zaten de 37 de aldığım da temiz kalır mi onun için sormuştum🙂
Omerozlem SemaNurSoy97 Evet ağda en temizi bende yaptırıyorum salı günü 38 haftalık ozaman mi yaptirsam dedim bu hafta mi aniden sancim suyum gelirse ondan da korkuyorum
shdemir Omerozlem Evet bende dogru cevap verememisim okuyunca farkettim😊 temiz kaldı benim demek istedim aslında😊
Burcu1626 Omerozlem bence 38i bekle canım çünkü bir hafta on gün sonra kıl kökleri oluşmaya başlıyo falan ben bugün 38oldum temizlendim şimdi içim daha rahat
Omerozlem Ikinciyibekliyorum nasıl doğum yapcagim da belli değilki ben hazırlıklı olayım en iyisi😄normal da olabilir sezaryanda