Herkese hayırlı doğumlar anneler hep burda okuyordum hikayelerinizi şimdi de kısmet bana oldu çok şükür 🙏
Hamileliğimin en baştan beri normal doğum düşünüyordum 40+2 olduk ve bebeğim hâlâ gelmediğindem suni ile başlayalım dedik
4 saat suni almama rağmen hiç ilerleme yoktu ve anladım ki rahimimin açılmaya niyetinin olmadığını
ben de artık boşyere acı çekmek istemedim ve doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim ve yarım saat içinde ameliyata girdim.
çok şükür ki uzatmadan girmişim bebeğim su yutmuş tu. Ben odaya geldim bebeğimi çok sonra getirdiler ciğerlerini falan kontrol ettikten sonra. Yanıma geldi emziremeden tekrar götürdüşer su yutmasının etkisiyle ağzından köpükler çıkarıyordu ama şimdi çok şükür iyi bebeğim.
sezeryan olayına gelince çok korkuyordum ama o korkulacak kadar birşey değilmiş. ameliyat esnasında birşey hissetmedim sadece çok ufak tansiyonum düştü. İlk ayağa kalkıp yürüme olayında zorlandım
saat başı yürüyerek daha hızlı hareket etmeye çalıştım. Ne kadar uzun yatarsanız her kalkışınızda okadar zorlanırsınız. O yüzden sık yürüyün derim. Korkulacakta hiç birşey yok 2 3 gün oturup kalkmak biraz zor ama sonradan kolaylaşmaya başlıyor. Sonunda bebeğinize ulaştığınız zaman hiç bir acının önemi kalmıyor. Bebeğinizi kokladığınızda bütün acılarınız gidiyor ❤️ Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum