Milos35 Sivilce adet belirtisi oluyor. Benim ve cevremdeki cogu kadinin adet oncesi sivilcesi cikiyor. peki gebelik öncesi adet dönemine yakın bu şekil sivilcelenme de yaşayan gebeler oldu mu?
forever23 Milos35 benim hiç belirtim olmamıştı.Sadece yüzüm de aşırı sivilce çıkmıştı.Belki olabilir.
Kdryns22 Milos35 yuzdeki sivilcelenme adetime bir iki gun kala başlardı benim ama hamile oldugumu göğsümdeki sivilce tarzı seylerden anlamıştım her zaman belirti olucak diye bisey yok herkesin bünyesi farklı ama vucudunu dinle ilk defa farklı biseyleer oluyosa gebelik olabilir bu sivilcelenmede olabilir neden olmasin hakkinda hayirlisi olsun insallah canim
mrskement Milos35 bnmde sivilcem çok çıktı agdetime 1 hafta vardı midem bulanıyor test yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra agdet olmayınca yine test yaptım pozitif çıktı şimdi 7 artı 5 deyim halen sivilceliyim ve midem cok bulanıyor Bn bide hamile değilim diye lazer epilasyon yaptırdım hasta oldum antibiyotik kullandım neler neler yapmadım ki cok şükür bişey olmadı darısı isteyen herkesin başına
Milos35 Sivilce gebelik belirtisi sayılabilir mi? Yani yaşayan var mı. Ostrojen hormono salgılandığı için bizati yaşayan var mı diye soruyorum
Bir_Prenses_Annesi Milos35 Canım ben hiç adet belirtisi yaşamadım ne sivilcem ne bel aqrım ne qöqüs hassasiyetim hic biseyim olmazdı 😊 hamilelik belirtilerimde yoktu ki 5.5 haftalıkken öqrendim oda qöqüsümdeki sivilcelerden öqrendim 🙈
Milos35 forever23 ciddi mi? Yüzünüzde sivilceler çıkmıştı öyle miii kaç gün adet günğ geçtikten sonra test yaptınız
Milos35 Mervensn1 benim de çenemde çok sivilce çıktı. Belki de adet belirtisidir Rabbim bilir. Adete iki gün var test yapmıcam bu ay 1 hafta geçene kadar aama aşırı sivilce çıktı. Bu ay HSG çekildim acaba diyorum faydası olmus mudur
Mervensn1 Milos35 benim sivilcelerim devasaydı ordan biraz anlamıştım hayatımda yüzümde çyle sivilce görmemiştim
Mutluuyuvaa Mervensn1 benim hep sivilcem çıkardı ama hamile olduğumu öğrenmeden önce ve şu an 11 haftalığım bu haftaya kadar hep sivilce çıktı normalden farklı birde geçmek bilmiyor geçen yerde iki gün sonra tekrar çıkıyor
Mlkko Ben de de bilinen belirtilerden hiç olmadı ama hiç çıkarmazken sivilce çıkarmaya başladım. Alnımda çenemde falan. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama sivilce hamilelik belirtilerinden biri.
Mervensn1 Mutluuyuvaa evet evet bende de hala devam ediyor çok sinir bozucu cilt bakım ürünü de kullanamıyorum biraz sancılı geçiyor benim için