eliff26 Cansuhazal 1 gün önce hiçbirşeyim yoktu gayet normaldi doğum olan gün sabah nişan gelmeye başladı akşama kadar çarşıda yayan gezip akşam ne olur ne olmaz diye acil e gittim 4cm acil mis hiçbirşey hissetmedim hemen doğuma alındım
ZEhrA_94 Cansuhazal benim hafif bel ağrılarım vardı sancımı acaba diyordum ama geçiyordu annelerde kalıyordum anneme dedmki bak yarın kontrolüm var içime doğuyor kesin doğuracam ben falan annem de hayırlısı olsun kızım olacak sonuçta sağlıkla gelsin dedi baya konuştuk kardeşim dalga geçti sen daha doğuramazsın falan neyse muayeneye gittim 6 cm açılma doğuma aldılar 😂😂😂😂 3 saat sonrada Doğurdum 😂
Beyazbulut34 İlk doğumumda 3 gün önce nişan geldi hafif ağrılarım oluyor geçiyordu . Gayet normal sıradan 2 gün geçirdim 3. Gün 10 dakikada bir fln sancılar başladı gayet normal karsılanıyor 3 dakikada 1 e düşünce hastaneye gitmiştim o zaman biraz zor oluyor ama Allah yardım ediyor
eliff26 Cansuhazal hayır hicbirsey olmadı açılma yi duyunca şok oldum zaten yatısim yapıldı orada da sancim gelmedi suni verdiler devlette doğum yaptım 2 çocuğumu da hicbir sıkıntı yaşamadım çok memnundum devlette sevmedigim tek şey bekletmemeleri kendi sancinin gelmesi beklenmiyor maalesef gerçi bir yandan da doluluk vs oluyor en iyisi herşey yolundaysa bir sıkıntı yoksa evde çekmek sancıyı tabi bu benim kendi görüşüm
MeyraEylulBallisi Bende bunu çok merak ediyorum ama doğum hikayelerinden okuduğum kadarıyla genel olarak bi gün önce belirti olmamış 🙄 belirti olduğu gün “sancı, su vs.” doğum gerçekleşmiş. Yaniii bize de beklemek düşüyo sadece 😂