Almiraata kez Anne olmanin mutlulugunu yasiyorum Allah herkese nasip etsin ınsallah dun kontrole diye geldim yatisim yapildi haftami doldurdugum icin oncelikle vajinal fitil verip açıklık ve aanci yaratmaya calistilar olmadi 1 gun boyunca cektim ama ise yaramadi sabah doktor geldi ve sezaryane karar verdi ne aciklik var ne sanci dedi ve sezaryane alindim cekistirmeleri duydum ve 5 dk sonra bebegimin sesi cok guzeldi pamuk kizim Allahim dedim cok şükür biraz agrim var ama herseye bedel ayaga kalktim zor olsada yurudum hep hareket halindeyim bebegim suan biraz aminyon sivisi yuttugu icin kuveezde rabbimin iziniyle daha da iyi olucak herkese hayirli dogumlar diliyorum guzel anneler rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin 😍
sehrikarabulut Almiraata Rabbim analı babalı büyütsün canım sağlıkla bende ikinci kez anne olmak için gün sayıyorum 34 haftalık olduk çok şükür bende spinal sezaryan olcam nasipse çekiştrmeleri hissediyorm demişsin panik yaptım birazcık😂
Almiraata sehrikarabulut valla hissettim kuzum aci degil sadece dokunus ve ve cekistirme bide migde bulantısı yaşadım o an o kadar 😃