Havvamurat Kızlar doktordan çıktım şimdi 37+6 yiz 3700 gram olmuşuz. Doktor lütfen bol harekett edin sancı gelsin diyor. Ben ilk oğlumda çok hareketliydim ama 39+2 de doğmuştu çok hareket edip de sancısı başlayan olmuş muydu?
Cerenk22 Havvamurat bol bol otur kalk yapın sıcak suyun altında duş alın uzun uzun merdiven cıkıp inmenizde agrılarınızı arttırır bende dün Dr dedim acılmam başlamış ama ilerlemiyor bana doktorum bunları yapmamı söyledi
Nrgl_cntrk Cerenk22 aynılarını ben yapıyorum canım ama tık yok günde en az 3 kez 3 kat inip çıkıyorum düşün yani 🤷🏻♀️
Havvamurat Cerenk22 ben ilk oğlumda neler yaptım ama yine 39+2 de geldi doğumum çok kolaydı ama bence gec geldi
Cerenk22 Havvamurat yani bana doktorum onları yapmam gerektiğini dedi dün Dr gittim 2 cm daha acılmam var yarın suniyle doguma alıcak mecburi
Momster Ya neler yapiyorum anlatamam gunde 5-6 kez pilates topumda egzersiz. Sabah aksam 10 ar dakika dans, yuruyus, sicak dus, hurma, temizlik ne bileyim yapmadigim sey kalmadi yok gelmiyor 39 olduk