bburcu Laylaaaa121212 en mantıklısı detaylı ultrasondan sonra 👍🏻 Cinsiyet netleşmiş oluyor hem ☺️ Ben öyle başlamıştım 30.haftada bitirdim alışverişi
Mervetekmn Laylaaaa121212 27 haftalığım başladık biz son zamanlarda ağırlaşınca uğraşmak ıstemedım ıcın dınlenerek gecırmek ıstıorum
Muhammet11 Laylaaaa121212 25 haftalık hamileyim daha pek bisi almadım 3 adet tulum 1 hastane çıkışı 5li set 3 zıbın 2li emzik 4lu ağız mendil Burun aspiratoru 2li mama önlüğü 2li sapka 1 alt üst takım aldım 2 yaşında oğlum var ondan da kalan birkaç biseyler daha var zaten. indirim oldukça alıyorum tek sıkıntı bu kez kız o yüzden oğlumun çoğu şeylerini başkasına verdim hem kız hem erkek kullanacak şeyler duruyo
okroya Ben ne hafta belirledim ne liste belirledim gerekli olan kullanılcak olan gördüğüm herşeyi aldım 😃💁🏼♀️
Mlkko Her şeyi son aylara bırakmayın daha erken diyenleri de dinlemeyin. Yavaş yavaş almaya başlarsanız hem birikip bütçenizi çok zorlamaz hem de sakin sakin ne ihtiyacınız varsa alırsınız.
Canan-serayecrin35 Ben 18 haftalığım iki doktorumda erkek dedi başladım yavaştan ayrıntılıyada giricem ama kilolunolduğumdan son zamanlarda çok gelebileceğimi düşünmüyorum