Zisanmery Kızlar şu sıralar uyuz salgını varmış duydunuz mu banada eşimden bulaştı yarın doktora gidicem tekrar bütün vücudum kabardı sivilce gibi bi baktık uyuzmuş hastaneye gitmiştik salgın var dediler sizde yaşadınız mı kaç günde geçti?
Arifcan16 Zisanmery canım ben 1 aydır o şekilde ugrasıyorum gecmek bilmedi sinir sey hala daha ögle cok berbat birsey 🤦🏻♀️
Shuezgidn Zisanmery katranlı sabunla yıkanın birde losyonu onu sürüp uyuyorsunuz tüm çamasırlarınızı nevresimlerinizi kıyafetleriniz çöp poşetine koyup agzını sıkıca kapatın 2-3 gün bekletip yıkayın yüksek derecede
Asel-2147 Zisanmery çok berbat bir hastalık özellikle geceleri oluyor kaşıntı hiç uyutmuyor.Bizde eşimle olmuştuk baya oluyor ama atlattık çok şükür onun kremi (kwelleda)var ama senin kullanman sakıncalı olabilir o zaman hamile değildim ben umarım bir an önce geçer Allah gani gani yardımcınız olsun.
Arifcan16 Zisanmery evet kullandım cildiyeye gittim karısım yazdı bide krem yazdı ama hiçbir faydsını görmedik eşimde bende
Arifcan16 Arifcan16 birde kolay kolay gecen birsey degilmis bu 1 ay sonra dogumum var ve nasıl gecicek nasıl olucak hiçbilmiyorum
Arifcan16 Shuezgidnüstümüzden cıkartıklarımızımı peki birsey sorucam nevresımlerıdemı hergun degiştirşp yıkamak gerekiıyo ben bunların hepsını yapıyorum fakat bır sonuc alamıyorum hatta evı sirkeli su ile siliyorum
Shuezgidn Arifcan16 uyuz havasız ortamda yaşamaz o yüzden önce agzı kapalı çöp poşetinde bekletip yıkayın
Shuezgidn Zisanmery çalıştıgım kurumlarda cok oluyor basıma gelmedi ama böyle çözüm buluyorlar yine tabi doktora da gidin
Arifcan16 Asel-2147 bu ilacı kullanırken kıyafetlerı poşetliyomuydunuz 3 gün boyunca üstünüzden cıkarttıklarınızı yoksa sadece kremımı sürüyodunuz nasıldı sürec
Zisanmery Asel-2147 bend edpkyora gittim bugğn kan testi verdim yarın sonucuna göre ilaç yazıcak gebe oldugumuda söyledim
Asel-2147 Arifcan16 hayır hiç poşetleme falan yapmadım ama sürekli olarak değiştiriyordum çamaşırlarımı yıkayıp ütülüyordum.İlacı gece yatmadan önce duş alıp tüm vücuduna yüzün haricinde uyguluyosun (aradan 12 saat geçmeli)uyanınca tekrar duş alıyorsun.Bir hafta sonrasında aynı işlemi uyguladıgında yavaş yavaş geçiyor.Bizim psikolojimiz bozulmuştu hiç geçmeyecek sandık çok şükür geçti.
Asel-2147 Zisanmery umarım doğumdan önce halledersiniz çok zor gerçekten bulaşıcı olması sıkıntı işte keşke olmasaydı😞😒.
Arifcan16 Asel-2147 cok tesekkur ederim birde bu ilacı kullanıcam doktoruma soylıyım uygun görürse yazarsa alırım 🙏🏻
Zisanmery Asel-2147 keşke kwellada eşim kullandı bi faydasını göremedi sadece kaşıntıyı aldı doktorda yarın gel bi ilaç daha var dedi bakalım ne vercek
Salihim Arifcan16 mrb canim okuduguma gore uyuz olmussun gecmis olsun sana biseyler soracakm mumkunse