Gulkocccc Kızlar şeker yüklemesi çok maliyeti yüksek bir test mi sağlık ocağında da yaptırabilir miyiz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz neye göre hangi ölçülerde glikoz veriliyor mesela
mlsmrtgl Gulkocccc çok maliyetli degil. Yaşadığım şehirde Sağlık ocakları yapmıyor. Dozu kilonuza göre doktor belirliyor.
Deletedmom54 Gulkocccc sağlık ocağında yapılıyor evet , doktorunuza sorun ölçeğini sizin yaşınız, kilonuz ,bebeğin kilosuna göre bir gramaj söyler Ben yaptırmayacağım dr um 2 kere tokluk sekeri bakabiliriz dedi ,onu sağlık ocağında yaptiracagim
maggie Gulkocccc sağlık ocakları pandemiden dolayı yapmıyormuş ben özel bir hastanede yaptırdım ama fiyatını hatırlamıyorum şu an. Sanırım muayene il ebirlikte 200₺ gibi bir şey
maggie Gulkocccc evet önce aç karna kan veriyorsun sonra bir şey içiriyorlar hiçbir şey yemeden onu içiyorsun 1 saat bekleyip yine kan veriyorsun
nagsal-48 Gulkocccc yok canım ya ne maliyeti ben sağlık ocağında yaptirdim ki bi kaç ay oluyor tam da pandemi donmeiydi doktorum 75 ml istedi onu da eşim eczaneden 5 liraya ya da 7 lira gibi cüzi bir fiyata almıştı