Merhaba arkadaşlar bende doğum yapalı 29gun oldu ve bende hikayemi sizinle paylaşayım istedim hamileligimn ilk 6ayi çok güzel geçti balayı gibi diyebilirim ama 6aydan sonra çok fazla kilo aldım 60kilo ile çıktığım bu yolda 85 ile tamamladım 7aymda gebelik kasintilarim başladı geceleri hep kasinmaktan bacaklarımı kanatiyordum çok kötüydü o günler bebeğim makat gelisydi 28haftadan beri hiç dönmedi ne 39+2/de sezeryan kararı aldık yatisim yapıldı damar yolu falan açıldı sondayi taktılar çok az yandı sadece korkuluk bsy degl ameliyat masasına alındım belimden iğneyi vurdu anestezi doktoru çok az bı acı hissetim sonrasında bacaklarinzdan sıcaklik hissediyorsunz aradan beş dk geçmeden kızım Asel Zümra mi gördüm mutluluktan ağladım çok güzel canm kzm biraz iri doğdu 4.400 kilo sonra snda yatağa getirildim torba koydular karnıma o süreç biraz zordu benim için snra si Allah yardım ediyo en üzüldugum nokta da kızımin tek böbrekli doğması Allah öyle yaratmış genede çok şükür ediyorum Allah’a canım kızım yazarken bile gözlerim doldu biraz uzun oldu hikâyem hakinizi helal edin 😊 ama sakın korkmayn heycanlanmakta haklısınız ama korkmayın korkulcak kadar zor değilmiş 🤰🥰