Minikmucizeannesi Kızlar iyi akşamlar 5+haftaligim ara ara kasik agrilarim oluyordu ama su 3 saatir siddetli bi karin ağrım var aya kalkinca daha cok hissediyorum.normalmi sizce
mlsmrtgl Minikmucizeannesi şiddetli ağrılar normal degil. Gebeliğin ilk zamanları kramplar kasılmalar olur. Ama yerinizde dursmayacak kadar ağrınız olmadı normal degil.
Mlkrfk Minikmucizeannesi sakin ol öncelikle ilk zamanlar normal kasık ve vajina da ağrı ama hafif ve yattığında geçmesi lazım bu ağrıların. Şiddetti yerinizde duramayacak kadarsa ve belii düzenli aralıklarla sancı kramp giriyorsa bir doktorunuza danışın. Bende çok pimpirikliyim bu konu da sürekli kendimi dinliyorum 🙄😇
Minikmucizeannesi mlsmrtgl yerimde durmicak kadar degil kasıgmda ağrı var karnıma sanki sanci gibi giriyo herhangi bi lekenmem flnda yok ama
Minikmucizeannesi Mlkrfk uzandigimda geciyor cok hissetmiyorum ayagi kalkinca hissediyorum gaz sancisi gibi
Mlkrfk Minikmucizeannesi gaz sancısı da olabilir bende çok çekiyorum o gaz sancısını. Yat ayaklarının altına yastık koy yukarı da kalsın ayakların 30 cm kadar. Arada bir sol tarafına yat sol tarafa yatınca kan akışı hızlı oluyor hamilelik döneminde
Minikmucizeannesi Mlkrfk ayagima yatik koyuyorum uzaninca ama sag tarafima gecti agri sadece normal herhalde sabaha kadar bakicam yarnda ayni olursa gidicem doktora