Rengin223421 Kizlar dışardan tost yedim.calisiorum hamileyim midemi bozdum yada kesin zehirlendim midem karnım 6 aylıklar gibi davul gibi olmuş nefes alamiorum midemde kramp var nefesim kesilio uyuyamıyorum öneriniz var mi
Lelisca Rengin223421 doktora gidin bence sucuklu mu yediniz ? Neyli tosttu ? Belki bir iğne serum felan takarlar soda iç geçer demek ne derece doğru olur bu kadar belirtiye bilemedim ?
roserosey Rengin223421 Canım zehirlenmek böyle birşey değil ki . Sen bildiğin gaz sancısı çekiyorsun gebeliğin ilk haftalarında normal 🌸
SweetDream Rengin223421 modemi bozdum gebe halimle diye konu açınca dedim alla alla interneti bozduysa nolmuş yani🤣🤣🙈 meğer yanlış yazmışsınız mideymiş😑
Neslihan1903 Rengin223421 yağlımıydı acaba zehirlendiğinizi sanmam ama dokunmuş olabilir yeni gebesiniz zaten mide bulantısı kusma falan çok normal doktorunuz yok mu arayıp sorun
Lelisca Rengin223421 soda varsa sade soda içine yarım limon sıkın bebeğe bir zararı olmaz sonuçta sade soda mineralli ve doktorlar öneriyor limonda c vitamini.. limonlu soda değil ama sade soda içerisine yarım limon sıkın 👍 hazım sorunu bende yaşıyorum ve bu karışım iyi geliyor yumurta ağır gelmiş olabilir. Gaz sıkışması yaşıyorsunuz sanırım geçmiş olsun
Nurfatma1310 Doğru demiş birşey yapmıyorlar 2 set parol serum veriyorlar miğde bulantısı kusma şikayeti ile gidince covid belirtisi zannediyorlar seni dahililiyeye sevk ederler ordan kan ve idrar tahlili yapar tedbir amaclı sürüntü testine girersin
Lelisca Rengin223421 içine limon sıkmazsanız mide hazmetmesine yarar ama sodanın içine limon sıkarsanız gazınızı alır 👍 sizde gaz problemi var şuanda herşeyi peş peşe denemeyin daha beter olur hepten hazmetmedikçe birşeyler içiyorsunuz daha beter olmayın 👍 ayrıca bu kadar kötüyseniz eşinize mi kızsanız acaba hani nefes alamıyorsunuz sizi kalkıp doktora götürmüyor ne yapacaksınız yani sabaha kadar ? En azından doktorunuza mesaj atın arayın bişey yapın yani. Burada ki önerilerin hepsini denerseniz midenize de yazık 👍
Edauznl O haftalarda benımde öyle olmustu bayaga 5,6 haftalık hamile gibi .. soda ve sıcak tut bence kendiniii iyi gelir belkii