SEVYIL Kizlar ben ilk kizimda bakmistim kiz cikmisti Kiz oldu Ama simdi inanan var mi aceba ciktimi sizde😄
Ipek0z SEVYIL çin takvimine göre kızım olacak ama doktor erkeğe benziyor dedi haftaya kesinleşecek inşallah bakalım💁♀️
Serappp14 Tutanda tutmayanda cok bide yüzükle elın üstünden bakıyolar arkadasım yapmıstı oda degısık bı yontem😅
Nssyclk Ama en önemlisi anne hissi bence. Ben daha hamile kalmadan önce herkesin cinsiyet tahminini tutturan bir tanıdığımız benim ve eşimin doğum tarihine göre bir hesap yaptı kızın olacak dedi. Beni hiç tanımayan ama hisleri kuvvetli başka biri adımın geçtiği bir ortamda onun kızı olacak demiş. Hamile olduğumu öğrenen herkes kızın olacağını hissediyorum diyordu. Makas bıçak testi yaptılar 😀 kız çıktı. Annem kız kıyafetleri almaya bile başladı. Yalnız ben hep erkek hissettim. Karnımda hep bir erkek çocuğu düşledim. Erkek istediğim için değil. Sadece bir his. 😊Bazen yanlış mı hissediyorum diye düşündüm. Sonra 12. haftada doktorum erkek deyince eşim şok oldu. Anneler hisseder dedi🌸(Not:Kız bebek kıyafetleri Allah nasip ederse ikinci için saklandı 😊)