Canim anneler,anne adayları,olmak isteyenler hepinize canı gönülden evlat sevinci diliyorum 🤲🏻💓 Rabbim herkese anne baba olma mutluluğunu tattirsin inşallah 🌸
Minik kelebeğimi öğrendiğimde asla tahmin etmedigim ve beklemediğim bir dönemdi. 1 kaybın üzerine aynı korkular,endişeler ve acabalarla geçirdik 9 ayı çok şükür. Çok iyi geçmeyen 5 aylık bulantı ve kusma sürecinden sonra daha rahat bir hamilelik geçirdim elhamdülillah. 🤲🏻 36+6 olduğunda minik ağrılar, kramplar hissetmeye başladım ve inanılmaz sertleşme oluyordu. Gecesi bulunduğumuz ilçenin devlet hastanesine gittik ve kendi doktorumla iletişime geçip doğum yapacağım özel hastaneye geldik. Minik kuşumun kalp atışları yüksek ve ağrılar gözüktü. Zaten 1 hafta sonra sezeryan olacağı için doktorum riske atmayıp sabahına sezeryan kararı verdi. Bu sabah tam 37w olduğumuzda sabah sezeryana alındım. Ameliyathane biraz soğuk bir ortam ilk girdiğinizde. Önceden çalıştığım hastane olduğu için ekibin çoğunu tanıyordum ve gayet neseli bir ortamın içerisindeydim. Öne doğru eğildim ve anestezi uzmanı o meshuuuur spinal iğnesini yapmış ben sıcaklık gelince farkettim. Kesinlikle acı hissetmedim hatta damar yolum daha çok acıdı. Doktorum geldi kesmişler ve gayet gur bir çığlıkla kızım karşıma geldi 💓 O muazzam duyguyu yaşadığım hissi kelimelerle ifade edemem Rabbim dedim herkese göster bu günleri 🤲🏻 Nefes alıp verisini biraz hızlı buldu doktorumuz şuan kuvezde kelebeğim. 48 cm 2700 gr dünyaya geldi. Sezeryan sonrası ne baş ağrısı ne bel ağrısı ne de ilk ayağa kalkış anının acısını hissetmedim cook şükür. Su an kendim yatıp kalkabiliyorum ve sürekli yürüyüş yapıyorum. Kesinlikle yine olsa sezeryan olurdum ben hem doktorumdan hem yaşadığım süreçten çok memnun kaldım. Verebileceğim en büyük tavsiye kendinize ve potansiyelinize inanın. Yaparım ve ben üstesinden gelirim diyip kendinize güvenin. Bizim hikayemiz böyle canim teyzeler💓 Rabbim hepimize sağ salım evlatlarımızla evlerimize dönmeyi nasip etsin 🤲🏻 Gülce’m ve ben hepinizi öpüyoruz 🌸