Dursine 36+4 hamileyim bebek ters bir türlü dönmüyor normal doğum istiyorum normal doğum tarihi 6 kasım iken 29 ekime sezeryan günü verildi sizce döner mi dönmesi için yapılabilecek birşey varmı
Sezensu Dursine Benim doktorum dönmesi için yapabileceğin bir şey yok bebeğin kendi tercihi internetteki hareketleri sakın yapma dedi. 37+2 olduk nasip bakalım ben 38 e kadar beklemek istedim netleştirmek için tam 38 de gideceğiz dönmemişse sezaryen günü alacağız
Ayten01 Bizde 37+2 yiz en son 34 haftada tersti persembe gunu kontrol var herkes secde hareketi yapin emekleyin diyor yaptim bilmiyorum dönüp dönmediğini bende normal istiyorum Hayırlısı neyse o olsun artik sağlıkla kucağımıza alalım insallah
minikkus_58 Bende 37+0 ım benim bebekte ters hala dönmedi eğilip gırgır yapınca dönüyormuş diye duydum deneyeceğim bende
Ayten01 Duru999 arada cok sık degil ama sürekli yukarda toplaniyor ben kafasi diye düşünüyorum kaburgalarima yakin yumruk gibi oluyor sizinde oyle mi
Duru999 Ayten01 arada evet hiss ediyorum vajinamda baya asagida ayaklari dedi dr doner hala var. Kaburga deyl karnimda toplanmalar oluyor. 28 haftayim dr olur boyle seyler dinlen is yapma fln dedi
minikkus_58 Ayten01 vajinamda sürekli baskı ve ağrı ve resmen karnımda geriliyor kafası karnıma bacakları vajinama batıyor 😂😂