Sermec27 balperisi_71 minnak kurabiyeler sayfasından aldım 30 ovulasyon testi 4 gebelik testi 70 TL gayet uygun bence eczane de 5 li falan oluyor o sayfa güvenilir tavsiye ederim ovulasyon takipte ediyor 🙂
Mores balperisi_71 n11den laboquıck marka aldım bana baya hesaplı gelmişti. Doğru sonuç verdi. İlk ay işe yaradı. Kalanını regle kadar kullandım yine pozitif çıkınca gebelik testi yaptım. Umarım senin de işine yarar 🤗
Tucu3435 balperisi_71 instagramda birgebeningünlüğü sayfasından aldım çok güvenilir ve güzel bilgiler de veriyor takibini de yapıyor
Birkucukkelebek balperisi_71 ben n11 den almıştım yanında da gebelik testi hediye etmişlerdi. O testlerle hamile olduğumu öğrendim 40 tane ovulasyon testi boşa gitti 🙈
Mirayiko Ben 9-10 ay önce almıştım ve yine daha öncede N-11 den almıştım memnun kalmıştım sizinde aklınızda olsun.
Defnederen balperisi_71 ovulasyontakiblisayfa nur abla var çok ilgili güleryüzlü tatlı dilli bi kadın yazdığında gün içerisinde muhakkak yazar günlerce bekletmez innovita hassas test satıyor strip olan 60 ovulasyon 4 hcg test 100₺ aldım ❤️