feyzaYgn Demir ilacını kullandm bugün ilk defa.. 14.haftadayım lanet bi mide bulantısı yaptı tüm gün sürdü nerdeyse, tam da iyi hissetmeye başlamıştım :( sabah aç karnına aldım.yok mu bunun başka çaresi acabaa??
Sevimlianne feyzaYgn benimde ilk içtiğim demir ialçı midemi bulandırıyordu. Sonra doktor farklı bitane yazdı . Ondan sonrada midem bulanmadıı
ieroktayy feyzaYgn bende 14 haftalığım 3 hafta sonra doktor çağırdı ama bugünde sağlık ocağından neden demir ilacı kullanmıyorsun dediler. Doktor mu gerekli görmedi acaba
nehirzynp Attent bende aynı ilacı kullanıyorum aksam yemeğinden 1 saat sonra iç dedi doktorum bulantı olmaması için
feyzaYgn ieroktayy yani 16 haftaya kadar başlaman gerekiyo diye biliyorum.senin için çok geç değil.kontrolünde verir bence
prensmusta feyzaYgn gece yatarken içiyorum ben ,hiç bir yan etkisini görmedim,doktorumun sekreteri öyle kullan demişti
Yesilimmm Saatini akşam yemeginden 1 saat kadar onceye aldım sıkıntı kalmadı süt ve süt ürünlerine uzak için deniyor oyuzden aç içiyorum