Rukiyeee40 Selam hanımlar ☺️ 9+1 haftalık gebeyim ve önümüzde 2li tarama testi var. Çamlıca Medipol hastanesinde 680 ₺ dediler. Daha uyguna başka yerde yaptıran oldu mu? Yada Ümraniye Kadın doğum hastanesinde yaptıran varsa yardımcı olur mu 😊
esraizmirli Rukiyeee40 Devlet hastanesinde yaptırdım ben gayette ilgililerdi tavsiye ederim yani özele o kadar para bayılmaya gerek yok her detayını anlatıyor gösteriyor tabi bu benim fikrim siz nasıl arzu ederseniz ☺️
MiniKaya Rukiyeee40 canım normalde özele gidiyorm ama ikili taramayı devlette yaptırdım beykoz devlet hastanesinde ultrasonla bakıyor doktor bide kan alıyolar boşa özele para verme derim bi haftadada sonucu aldm hele afiyet hastanesine hiç gitme derim bende gittim 280 dediler aynı gün ultrasona girmeniz lazm dediler extra muayene ücreti istediler sonra yok bebek küçük dediler 12. Haftada sadece muayene ücretimi ödedim 280₺ yi aldım çıktm kalabalık ameliyathane kadın doğum bebekler herşey aynı kattaydı ve virüsün yeni olduğu zamanlardı gitme ihtimalib varsa beykoz devlet hastanesine gitmeni öneririm 😊 ben detaylıya 280₺ verdim özel yaptırdım ikili tarama için 280 bile fazla hele afiyette hayatta yani 😀
SNM34 Rukiyeee40 çamlıca medipol’e ve ordaki perinotoloğa bu para çok çok çok fazla. Ordaki Dr Emine’yi hiç tavsiye etmem. Bağdat Caddesinde Doç. Dr Zeki Şahinoğlu’na gitmiştik çok başarılı ve tecrübeli bir hoca ve 2 ay önce 480 liraydı . Medipol kendini ne sanıyor anlamadım.
_ikiprensannesi_ Rukiyeee40 ben Kartal vera hastanesinde 100 TL muayene 150 TL de ikili test ücreti ödedim ve ilk doğumu mu da orda yaptım çok ilgili Bi hastane mükemmel Di yani çok memnun kaldım ve bütün doktorları da çok iyidir dahiliye olsun göz olsun hepsi işinin ehli doktorlardır 👍🏻
surass Merhaba bende araştırma içerisindeyim. Çakmak erdem hastanesi 500 TL, Afiyet hastanesi 280 TL fiyat verdi. Afiyette yaptırıcaz bizde
Rukiyeee40 esraizmirli bende öyle düşünüyorum da makinelere güvenemiyorum bi kez giyim çok eskiydi makine yine öyle bişeye denk gelirsem diye tedirginim
calciumoxalat 2li test için özele bencede gerek yok, devşet hastaneleride aynı kanı alıyorlar. Detaylı ultrason filan özel hastanede mantıklı ama 2 li 3lü test devlette yapılabilir
_ikiprensannesi_ calciumoxalat evet geçen sene devlet hastanesi bu testleri yapıyordu ama bu sene yapıyorlarmış canım ikili test filan bana öyle dedi doktorum bende özelde yaptırmıştı o yüzden sanırım koronadan 🙄
MeLy90 Çamlıca Medipol çoook pahalı testlerde.Ümraniye de Eva klnikte yaptırdım ben hemde 180₺ fiyatı. Ve doktorlar da çok ilgililer.
esraizmirli Rukiyeee40 Zaten ölçüm yapıyor ense kalınlıgını ölçüyor burun kemiğine bakıyor o kadar gayet netti benim gittiğim yerde sonra kan veriyosunuz zaten olay bitiyor