tugcekrkll Arkadaşlar iyi akşamlar 32+5 deyiz ama bebeğin toplanması normal mi sizlerde de aynı durum varmı🤔 bugün sanki daha, çok toplanıp sertleşti karnım merak ediyorum
yigitalpinannesi40 tugcekrkll 33+2 yiz magnezyum da kullanıyorum ama fayda etmiyor çok toplanıyor karnım sertleşiyor çoğunlukla doktora söylemiştim ama normal demişti bana
Edizinannesii tugcekrkll genelimizde var o sıkıntı sanırım 32+2 deyim bende de oluyor arada o toplanmışlar okşuyorum seviyorum rahatlıyor normale dönüyor 🤷♀️
Esra-1617 Çünkü git gide büyüyorlar yerleri daralıyor bazen banada öyle oluyor 33 haftalığım bende endişe edilcek bir durum yoktur bence
tugcekrkll Esra-1617 demi ya bende öyle düşünüyorum yerden dolayı mı diye ama yine de endişe içindeyim bugün sanki daha çok oldu gibi 8 inde muaneye gittiğimde de toplanmıştı doktor nst bağladı normaldi bişey de demedi öğle arasına denk geldiği için detaylı bende soramadım aklım takılı kaldı
tugcekrkll yigitalpinannesi40 magnezyum bende kullanıyorum ama ekstra maden suyu da takviye amaçlı sizde deneyin isterseniz
Halimer 31+1 detim benımde öyle bide sağ gögüs kafes altıma toplanıyo sürekli kaburgalarım agrıyo uzanamıylrum oturamıyorum
tugcekrkll Halimer aynı durumdayız heppp sağ tarafımda sol taraf bomboş kaburgalarıma öyle bi direniyo ki 🙃
tugcekrkll Yesilimmm aynen aynen 🙃 bazen kaburgaya direniyo tık diye bi ses geliyo napıyo bilmiyorum 😂
buseyusuf27 tugcekrkll aslında bebek toplanmıyor canım sen oyle hısedyorsun aslında olan senın vücudunun doguma hazırlık yapması ve yalancı kasılma denılıyor yanı Braxton Hicks kasılması dıye gecıyor karın kaslarının sıkısması anlamında sen bebek toplanıyor sanıyorsun 🤗 bu haftadan sonra 35 e kdr devam eder hatta doguma kadar 35 de de bel agrısı ve adet sancısı gıbı sancıların olabılır onlarda yalancı sancılar düzensizdir tıpkı bu karın kasılması gıbı duzensiz eger her ıkı kasılma da duzensız ıse korkulcak bsy yoktur 👍🏻 hayırlı doğumlar olsun ıns
EliffCandan tugcekrkll yalancı doğum kasılmalarıdır bebek kendini doğuma hazırlıyor canım. Karında hissettiğimiz o serlik ve toplanmalar aslında kasılma