Derinsema Sevgisena_54 ayni durum bizdede var hatta benim oglan icerde deliye donuyor heralde o hickirdikca resmne icimi deliyor yavruma icerde bile rahat yok😃😃😃
Sevgisena_54 Gamzesurucu bende öyle ya hergün karnında sürekli bi hıçkırık olayı var mideleri büyüyor sanırsam ondan bu acıkmalı halllerimiz 😅
Ght Daha erken zamanlarda da oluyor mu acaba 23.haftadayim ben bı kaç kez 10snlik seyirmeler oldu. Hızlı hızlı hıçkırık olduğunu düşündüm ama bu kadar erken dönemde olur mu ki
Sevgisena_54 Ght hiç bilmiyorum ki ben 30. Haftadan sonra özellikle emin olabildim öncesi için emin olmadigim için bilemicem ne olduğunu 😊
Bcsahat maras46 hıçkırık aynı aralıklarla pıt pıt atıyor belli bi süre canım aynı bizdeki hıçkırık gibi. Hareket bi vuruyo bi daha vurmayadabiliyor vs 🥰
Sevgisena_54 maras46 normal bizimkinden farkı yok aslında ritmik olarak tık tık karnımız hareket eder kendini normal tekmeden ayrı tutan eşit aralıkları oluyor 😊
Cnsuyakan Sevgisena_54 ya bizde 31+5 iz ama o kadar çok hickirmiyor benim bebeğim günde bir defa flan akciğerleri gelişir diyolar ama benim bebegiminki gelişmiyor mu acaba 😔