Kızlar öncelikle anne olmak isteyen kardeşlerime Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşAllah..Anne adaylarına sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum diliyorum Rabbim’den..Bebeğini kucağına alan anneleride Rabbim evladından ayırmasın sağlıklı huzurlu mutlu büyütmeyi nasip etsin inşAllah..😍🤲🏻
Herşey bundan 4 sene önce başladı oldum olası tam bir çocuk hastasıydım..Eşimle ilk günden itibaren çocuğumuzun olmasını çok istiyorduk..Hemen denemelere başladık başlar başlamaz adet sorunlarım başladı 15 günde bir adet oluyorum doktora gidiyorum normaldir 1 sene dene olmazsa gel diyor ama ben yinede her ay gidiyorum sorun olduğunu hisseder gibi..Bu 1 sene içinde internetten gördüğüm ne bitkisel kür varsa debiyorum aynı zamanda koca karıları geziyorum derken bi kaç kez hamile kaldım ama hep kimyasal gebelik..Derken bi doktora başladım bana ilaç tedavisi başlattı ve kendiliğimden yumurtlamadığımı söyledi..2 sene vermediği ilaç iğne kalmadı her ay bi umutla ya Allah bismillah diyorum sonra olmayıncada hayırlısı olsun herşey Rabbim’izden deyip tevekkül ediyorum..Rahim filmleri hormon testleri derken herşey normal çıkıyor doktor benden AMH testi istedi ve testin sonucu yumurta rezervim az sana uygulayabileceğim bi tedavi kalmadı yumurta rezervin az tüp bebeğe git biran önce yoksa bu seferde oradakiler geç kaldın der dedi..Beni bi panik tuttu hemen tüp bebek merkezi arayışına girdik..Ve bi kaç ay geçmeden Bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye başladık..2 aylık bir tedavi sonrası transferim gerçekleşti..O 14 gün varya Allah biliyor ben birşey demiyorum..Test günü gelip çattı Allahım sen kimsenin kucağını boş bırakma emek veren herkese hayırlısıyla bir evlat nasip et inşAllah 🤲🏻Testim negatif oysaki genetik test yapılmış embriyom genetiğe yollanmış sağlıklı bir embriyo çok umutluyum dedim hayırlısı herşey Rabbim’den zamanı değilmiş Rabbim ben bu işimi sana bıraktım senden gelen herşeye boynum kıldan ince..Tek damla gözyaşı dökmedim çünkü ben hayırlısı için dua etmiştim hayırlısı buymuş nankörlük yapma dedim kendime hep..Ertesi ay histereskopi yapıldı temiz çıktı oda çizik attılar rahmin 1 ay dinlensin bidahaki ay adet olunca 2.tramsfere gel dediler..O ay öyle gitti diğer ay adet olmayı bekliyorum adetime 5 gün var sabah uyandım aşırı bir his hamileyim kesin dedim gittim test aldım ince bi çizgi beni düşünün artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🤲🏻Çok şükür güzel bir hamilelik geçirdim binlerce kez hamd olsun bebeğin eşi aşağıda diye mecburi sezeryan dendi..Tam 5 Ekim’e 38 haftalıkken spinal sezeryana randevu verdi doktorum..Kızlar kesinlikle spinal sezeryan olacaksanız iğneden zerre korkmayın hissetmiyorsunuz bile..İğneyi vurdular herşeyi hissediyorsunuz ama ağrı yok..5 dk geçmedi baktım biri ortalığı ayağa kaldırıyor..Hani hamileyken annelik duygusu geliyor ya o neymiş canından geçiyorsun o an Rabbim o nasıl bir duygu o nasıl bir nimet ne kadar nasıl şükredeceğimi şaşırdım..Ben çok heyecan yaptım ve kendimi çok kastım bebeği bana temas ettirdiler ve beni hafif sedasyonla uyuttular.Uyandığımda kuş gibi hafiflemiştim.Odama geldiğimde hemen emzirme aşkına düştüm diye serumun gelişini takip etmemişim ağrı kesici gelmemiş orada biraz kötü oldum iğne yaptılar serum gelene kadar biraz ağrı çektim ona dikkat edin..Sondayı bana uyuştuktan sonra taktılar çıkarırken de inanın hiç acı değil..İlk yürüyüş..Hiçbirşeye ağlamadım ona ağladım ben sanıyorum ki yer beni çekiyor kalksam yere yığılacağım ayağım beni taşımaz..O çok kötü bir duygu ama ayağı kalkınca o kadar pişman oldum ki kendime o eziyeti yaptığım için meğersem bana öyle geliyormuş kalkınca o kadar rahatladım ki ondan sonrası çorap söküğü gibi geldi..Size tek verebileceğim öğüt kendinizi kasmayın ve kendinize güvenin..Kızlar acısız doğum yok ama bebeğinize odaklanın ve geçeceğine inanın..Doğumdan önce göğsünüzü kremleye başlayın yumuşasın göğüs ucunuz yoksa çatlar..Depend harika bi icat mutlaka alın..İnsana ben bu çocuğa yetemeyeceğim sütüm bile az geliyor korkusu oluşuyor sakın bu vesveselere kaptırmayın kendinizi Allahın izniyle inşAllah yetiyorsunuz..Benim hikayem bu şekilde Rabbim herkese sağ salim doğurmayi ve evlat sahibi olmayı nasip etsin inşAllah..Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın inşAllah 🤗🤲🏻