Mervesbora 5li hastane çıkışı 3 tane 4 tane biberon 4 tane emzik 6 tane çorap 2 tane patik 8 tane ağız mendili Müslın bezi Bataniye yorgan yastık nevresim küvet takımı reflü yatagi ana kucağı bunların hepsini bimden aldım kızdım daha neler almalıyım hastane çıkışı yetermi sizce 🥰❤
Beker Mervesbora hastane çıkışlı yeterli canım zaten hastane çıkışlarını en fazla 1 ay kullanabiliyorlar sonrasında olmuyor.kolsuz yarım kollu uzun kollu çıt çıtlılar aldım ben ayaklı ayaksız altlar aldım ayaklı tulumlar aldım ağız mendilini şimdilik 10 tane aldım ama daha almamı söylediler. Genel olarak 1 3 ay ve 3 6 Ay aldım ben ayaklıları 3 6 Ay aldım genelde
Gelincikkkk Mervesbora Biberon çok fazla almışsınız bence 😊 Bide almanız gereken en önemli şey almamıssınız mesela zıbın alabildiginiz kadar alın benim 2 gebeliğim ve oğlumda alma alma çabuk büyüyor dediler hiç yetmedi şimdi kızımda Boll Boll aldım bide oglumdan kalanlarda var artık için rahat bide giyimde biraz fazla alın çünkü üst çok degistiyorsunuz heleki bide bebeğiniz kusan bir bebek olursa ☺️
Mervesbora Buyrenk biberon cam aldım ve ben şakar bi insanin kırarım diye düşündüm 🤣 fiyatta uygundu aldım 😀
Mmrv00 Alt ust takımlar 5 er tane aylara gore zibin tek altlar.Bunlar bol bol lazim.Cok degisiyormus ust
Mervesbora Esma-4242 biberon cam olduğundan sakar bi insanın unutkanım ve fiyatlari çok uygundu yedekde bulunsun dedim emzik sıfır üç ay 2 tane altı dokuz ay da 2 tane aldim
Mervesbora Gelincikkkk bimden aldıklarım sadece bunlar daha kıyafete başlamadim ama zıbın dediğin gibi çok almak lazim
Selo39 Mervesbora canım biberon emzik fazla bence. Ben Philips avent 2 adet emzik ve Philips avent 125 mg + 260 mg 2 adet biberon aldım 330 cc almadım çünkü 6 aydan sonra kullanılıyor
Mervesbora Selo39 fiyatları çok uygundu biberonlarda cam olduğundan o 4 tane ama 2 küçük 2 büyük emzikde 3.6 ay 2 tane 6.9 ay da 2tane🥰👍
Mutlubirannee Mervesbora en az 20 ağız mendiline tamamla. Çorap ve eldivende en az 10 tane olsun. Sonra steril alabilirsin babynest alabilirsin. Bebek havlusu vs. Daha birsürü şey var alacağın. Allah yardımcın olsun😙☺️
Mervesbora Mutlubirannee saol saol başladım bakalım alıyoruz fazla gereksiz bisiler almak istemiyorum 👍🥰
Tugce1803 Mervesbora Tarak seti, tırnak makası, şampuan, bebek losyonu, pişik kremi, bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü, banyo lifi