Mrv3401 mom0606 banada verdi fitil akintim vardi birde idrar iltihabi olmustum onun icinde bir tane toz verdi bir kerelik ictim ama fitil bir kere kullandim kullanmadim gecmiyor cunku gene tekrarliyor akinti
sugarfamily mom0606 bana da acilde kadın doğum doktoru verdi fitil ve toz ama tembellikten kullanmadım ve enfeksiyon olmadığı halde verdi kendi doktoruma sorduğumda ıyiki kullanmadım dedi ise yaramayacaktı vs vs
Ciwan mom0606 bende kullandım iki defalık fitil verdi idrar yolu enfeksiyonu var diye kullandım ama tekrarlıyor kesin çözüm değil yani fitil kullanmak. İlişki önermem bu süreçte çünkü enfeksiyonu daha fazla tetikliyor.
bebisloading mom0606 mixovul 2 kere kullandırdı ve cefax antibiyotk bitirdim. Hala akıntım var siye son kontrolümde mixovul verdi yine. (Mixovul 7 kullanımlık bu arada)
Arslnyldz mom0606 doktorunuz verdiyse gerekli olduğu için vermiştir . Başkasına doktor öyle dedi diye kullanmamazlık yapmayın . Herkes farklı. Doktorum nifunis adı altında bir fitil verdi 6 kullanımlık yeni bitti bakalım ne olacak
OzgeSahin2 mom0606 bilmiyorum bitanem hic denemeedim monurol diye bi ilac.Bende de surekli akinti vs.Ne yapsam gecmiyo
Dh52 mom0606 gynomax xl kullanmıştım kaçıncı haftdasınız bilmiyorum ama açıklığım oluşmuştu ve enfeksiyon tedavisinden sonra düzeldi dikiş atılmaya gerek kalmadı enfeksiyon hamilelikte çok riskli
Aydabdullah mom0606 bana fitil ve hap vermisti fitili kullanmaya cesaret edemedim hap ile gecti zaten😅