Mrvteacher 32+0da mı alacağız yoksa daha önce mi alınıyor kafam karıştı bir de 37ye kadar çalışabiliyormuşuz yani tam 37+0 olduğum zaman mı izne ayrılacağımm?? 🙄
Bebek-geliyor Mrvteacher merhaba 32. Haftanız geldiğinde eğer çalışmak isterseniz doktorunuzdan çalışabilir raporu alıyorsunuz. 37. Haftada çalışamaz alınıyor ama örnek veriyorum 32 de çalışır alıp 33-34-35-36 da ki haftalarınız da da çalışmak istemezseniz çalışamaz alıp izne ayrılabiyorsunuz.
Mlkmhrrm 32+0 da raporu almanız gerekiyor 37+0 da çalışmayı bırakıyorsunuz raporun üzerinde hangi tarihe kadar çalışacağınız belirtiliyor. Benim hafta sonuna denk geldiği için 32+3 de rapor için gittim 32 yazdılar 1 2 gün geç de gidebilirsiniz
Mrvteacher Mlkmhrrm bir de hamileliğimizi biraz erken gösterip doğum sonrasına iznimizi uzatabiliyormuşuz galiba mesela 33 haftalığım ama 32 haftalık gibi gösterip bir hafta uzatabiliyormuşuz mümkün mü öyle bişey doktorlar en fazla kaç hafta uzatırlar ki
Mrvteacher Bebek-geliyor anladım teşekkür ederim doğum sonrasına izin aktarılamıyor diyorlardı bu ara acaba aktarılabiliyor mu durum ne biliyor musunuz?
Mlkmhrrm Mrvteacher onu bilmiyorum benim doktorumun muayenehanesi var onun yönlendirdiği bir hastane ve doktordan rapor aldım ama sistemde kaç haftalık hamile olduğunuz zaten gözüküyor öyle birşey yazarlar mı hiç duymadım
Bebek-geliyor Mrvteacher doğum izni doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay şeklinde toplam 112 gün oluyor. 32 den sonra 37 ye kadar çalışabiliyorsunuz. İzninizde o tarihte başlıyor.
Uzm-Nurse Bebek-geliyor 32-37 arası 5 hafta çalışıp çıkıyoruz. Kalan 3 haftalık izin hemen başlıyor sen 40 da bile doğum yapsan :(
Bebek-geliyor Uzm-Nurse eğer isterseniz 32 den sonra istediğiniz hafta çalışamaz alabilirsiniz ama 32 de çalışır alsanız bile.