Fatmanursanliii Hilokee ben 16 haftalık olucam yarın ve iki haftadır bariz çıktı canım ama benim iç karnım dar galiba o yüzden bide sabahları neredeyse yok gibi oluyor yemek yedikçe çıkıyor
Sylwiart Hilokee herkesin 18. Hafta vs civarları çıkıyormus hep bakıyorum da benim 13. Haftada inanılmaz çıkmıştı şuan 22. Haftadayım ve 8 9 aylıkmışım gibiyim yada ikiz var gibi büyük karnım inanamıyoruz valla kişiden kişiye göre değişiyor canım
Hilokee Fatmanursanliii benimde yemek yedikçe karnım çıkıyor ama bebekten olduğunu düşünmüyorum ya onun
Fatmanursanliii Hilokee alt karnında sabahları bi şişlik oluyo o bebek ben anlıyorum karnım açken canım onun dışında öyle bi gaz ve şişkinlik yapıyo ki kocaman karın oluyo
threestar Hilokee 13-14 hafta arası şişkinliğim de oluyordu ama rahim büyümeye başladıkça günden güne büyüyordu su an 20. haftaya giricem artık saklayamayacak şekilde yani içime çeksem dahi çekemem😂😂😂
Mahbuss Hilokee 24. Haftadayim karnım çıktı ama çok az dışardan bakan kimse anlamıyor hamile olduğumu daha