Nigarmeylin Kizlar bu haftada dogum yapan oldumu?risklimi?yani bebegim saglikli olurmu? Iki gun once kontrolde 3.100 kg di herseyi qayet iyiydi saglikliydi yani bugun yarin dogursam sorun olmaz degikmi?sezaryan olucam Allahin izni ile.asil gunumuz 18 mayis
Zera_ER Nigarmeylin 38+5 sezaryen olcak birini biliorm doktorda tanıştık oda 36 larda sancısı vardı nstdede cıktı doktor iğne verdi çıksada içerde ne kadar durursa o kadar iyi diolar ama bebeğinn kilosu falan cok iyi❤ sen yine bi doktorunla görüşüp nst gir istersen canım belki yalancı sancıdır en azından için rahat eder
YcelMlayimYldrm Nigarmeylin bnde 36+4 teym malesef benm de agrilarim kasilmalarim var ama dün nst ye girdim sancı falan çıkmadı demek ki bu haftalarda normal
Turkan2556 Nigarmeylin benimle ayni hafdadasin benimde sancim var geceleri uyuyamiyorum evde bile yurumekde zorluk cekiyorum. 30 hafdadan beri erken dogum riskim vardi iyne ilac serum yapildi şimdide sanci pluyor rahim agzi acilmkyo keske bende dogura bilsem. Bide bişey sorucam sezeryani sizmi isdediniz doktormu
Nigarmeylin Zera_ER @YcelMlayimYldrm @matruskaa doktorumla konustum oda kilosu falan iyi dedi.korkma yani bisey olursa.hem ciger gelistirici igneleri filan oldum hepsini.yinede korkuyorum.Allah hepimizi korusun bebeklerimizi bize sagsalim getirsin
Nigarmeylin Turkan2556 hayir ben isdemedim.6 aydan beri plasentam asagidaydi 34 haftadan beri olasenta previa izneliyor.spinal sezeryan olacagim kararlastirildi.kanamam filan yok cok sukr ilac bile kullanmiyorum o derece iyi hersey cok shukr.sadece her ihtimali dusunuyorum acaba simdi dogsa ne olur diye.
Dyg Turkan2556 öncelikle Allah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin alakasız olacak ama o dediğiniz sancılar nasıl oluyor ilk gebeliğim sancı nasıl olur hiç fikrim yok 🤷♀️ belki bende de oluyor farkında değilim 35 haftalık hamileyim
Turkan2556 Nigarmeylin yok şimdi bendede yok canim ama sancim oluyor acilma olmuyor ha bide doktor bana bebeyin kafasi buyuk acaba ben dogura bilecekmiyim bilmiyorum ınsallah doktorumla bi goruşuyum bana bebeyin kafasi 6 cm dedi
Nigarmeylin Turkan2556 insallah canim ben normaldan yanayim aslinda.ama nasil uygunsa oyle olsun.Allah yardimcimiz olzun
prensleriminannesii Nigarmeylin Bemde 35+4 geçen gün doktora gittik 3.300 kilosu doktor artk doğarsa bi skntı olmaz Doğuma her an hazrz gelrse dedi. Erken doğum riskim vardı 32deyken çok şükür ilaçlarla atlattık ve bıraktım artk ilaçları istediği zaman geleblr artk dedi doktorum
Nigarmeylin prensleriminannesii insallah saglikli olurlar.bende 36dan sora erken sayilmaz diye biliyorum artik 40haftalik bebegin yapabilecegi herseye sahiplermiz
Turkan2556 Nigarmeylin evet canim dogru canim biwey sorucam bu gun uykudan kakdimda karnimin ortasinda yuvarlak qirmizi bi leke gordum ve iki cikolata yedim beneyim hala hareket etmiyo
Nigarmeylin Turkan2556 yeri daraldigi icin haraket etmememsi degilde gun icinde az haraket etmesi normal.lekeyi bilemedim bende hafif koyu cizgi var gobege dogru uzanan.uzan sola veya saga dogru o pozisyon bebekcin daha rahatmis bide oyle dene
Keriminmutluannesi Nigarmeylin mende 36+4 hefteliyem 4 gündür ağrım dayanmırki dayanmır 35+6 da uşağın kilosu 3.217 gr çıxdı inkişafı 38+4 hefteni gösterir hekimin dediyine göre ağrı davamlı başlıyıbsa (esasen geceleri) ola bilsin ki 1-2 hefte tez doğulsun... Qaldıki men emeliyatnan 25 i götürmeyi düşünürem normaldan qorxuram😅
Nigarmeylin Keriminmutluannesi teki saglam olsunnar innen bele dogulsalarda saglam 40hefdelik bebeska kmi olurlar.mendede inkisafi irelidi masallah masallah.saxsalaamtt mende kesr olacam oksigende.18i insallah
Turkan2556 Keriminmutluannesi canim azerisen deyesen yerlimi tapdim cox ssvindim mende de geceler sanci tutur ama mende aciliw olmur
Lamelif Nigarmeylin 36+0 haftalığız bizde 29 Mayısa sezaryen günü verdi doktorum niye size erkene gün verdi biz de 2 gün önce 3100 grdık?