58Vildan Oglununannesi sende pek takilma anladigim kadariyla ikinci hamileligin daha fazla alırsın hep öyle derler 🙄🙄
Oglununannesi 58Vildan aynen canım ne kısa ne uzun idealiz😍😍evet canım ikinci çocuğum olacak Rabbim izin verirse🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙
Oglununannesi aysesensoy ortalama bi kilo almışım o zaman tok karnıma 5 kilo aç da 4-4.5 falan sanırm sağolun kızlar💕💕💕
ErtuKubraTanl 58Vildan yaaa bende çok alıyorum ama salamıyorum kilo aldığımı gördükçe ve kilo almayan hamişleri duydukçe sinirlerim bozuluyor 🙈
58Vildan ErtuKubraTanl burda biri 3 kilo ile tamamlamis hamileliğini onu duyduktan sonra bi depresyona girmiştim 😂😂
Oglununannesi ErtuKubraTanl kaç haftadasın kaç kilo aldın canm öncelikle şöyle diyim 69 la kalıp79 la doğurdum ve bebeğim 8.5 aylıkken 63 kiloydum 16 kilo verdm yani aldığımdan fazlasını o yüzden hiç takma ben hızlı giderim diye korkuyorm sadece🤣
ErtuKubraTanl Oglununannesi 23 haftalıgım 61 le haöile kaldım 69 um oturarak çalışıyorum va sulu yeme imkanı sıfır devamlı dışardan yemek beni mahvetti 😕🤗 tek umudum verebiliceğimi düşünmek zaten başka çare yok 😂 nasıl verdiniz peki
cennetinsusu Oglununannesi Canım kilon gayet iyi maşallah az almışsın. 56 hamile kaldım şimdi 61.5 / 62 değişiyor ☺ 23 haftayım bu arada 🤗💕
Oglununannesi cennetinsusu teşekkür ederim canımm yedimmi çok kolay kilo alan yapım var sağlıklı olsun bebişler çok da almayalım ama veririz ya inşaallah anladığım kadarıyla hepimiz aynı almışız 🤗🤗🤗🤗
cennetinsusu Askile canım senin kilonla bebişin kilosunun alakası olmuyor. Ayrıca 22 haftada gayet iyi kilosu😍💕
cennetinsusu Oglununannesi Aynen demek ki bu haftalar hemen hemen bu kadar alınıyor🤗 sağlıklı olsunlar da verilir kilolar inşallah 💕😍