babysevgi Gebeliğin 35. Haftasına girmek üzereyim gecen hafta rahatsızlanmıştm sanırım bağışıklığım düştü . Dudak kenarında uçuk cıktı minik, alt dudağımın iç kısmında da aft cıktı var mı doğal bişey öneriniz ? Şimdi dr a sorsam ilaç vericek krem biliyorum
Minik2829 babysevgi Bende uçuk ciktigi zaman hicbir ilac vermedi.kendi gecsin dedi.Kendiliginden geçti
Dilanilngi babysevgi süt ve nane yağı pamuk yardımıyla uygulayabilirsiniz,bence önce sütü deneyin mutlaka yeni çıktıysa etkisi oluyor hemen 😌
Dilara1503 babysevgi benim annemin dudağının kenarında uçuk çıktığı zaman kulak çöpünü asetona batırır uçuğun üzerine basar iki günde iyileştiriyor yıllardır öyle yapar bir zararını görmedi ama sen hamilesin senin için bilemedim canım 😊
Eternallove babysevgi benimde iki gün sonra sezaryenim var sanırım stresten burnumda çıkıyor dünden beri diş macunu sürüyorum umarım büyümez şimdilik aynı
babysevgi Dilanilngi dün etkisini göstermeye basladı hissettm bugün cıktı diyebilirim ikiside var ☺️ Tsk ederm deniyim
ysms19 babysevgi aft için karadut şurubu ile gargara önerebilirim. Kısa sürede çözüyor. Ama uçuğa bir önerim yok. Kendi kendine iyileşmesini bekleyebilirsiniz. 🙄 geçmiş olsun. 🌸
ysms19 babysevgi daha önce hematoloji hemşireliği yapıyordum. Ağzımda sürekli aft çıkıyordu. Tuzlu su ile gargara yapıp bir süre sonra da karadut şurubunu ağzımda bekletip yutuyordum. Kısa sürede iyileştiriyordu. Hatta karadut şurubunu ağızda gargara yapıp yutmak Hematoloji hastalarında kullandığımız ve bilimsel olarak ağız yaralarını azalttığı/kısa sürede iyileştirmiş olduğu bir yöntem. 🌸
annecikk_ babysevgi canim bendede hep cikar bisey yapmam ama herkez tahta kasigi isit ustune bastir der ben korkarim yapamam ama sana diyim yaparsin belki🙈😂
Sema-akk babysevgi bende de çıktı ilaç almak için eczaneye gittim ama vermediler tabi tahta kaşık ısıtıp üstüne bastır demişti eczacı o şekilde geçti benim 😊