LeylaKrlll Merhaba kızlar 18. Haftadayız sizde de karnınızda büyümeyi farketmiyor musunuz sanki gün geçtikçe daha büyüyor gibi
Heyecandorukta LeylaKrlll Bende 22. Haftadayım bu hafta daha net hissettim. Töbek çevrenizi ölçtünüzmü hiç? Ne kadar büyümüş?
Assye LeylaKrlll ben 21. Haftadayım benım baya büyüdü dısarıdan belli oluyor arrık🤷🏻♀️ Bol giyinsem bile
Bgs Heyecandorukta 17 haftalık hamileyim karnım çoook önceden çıktı benim 🤭 geçen gün ölçtüm göbek çevremi 91 cm 🤣 ve ben çok zayıfım top yutmuş gibi takılıyorum öyle 🤣
LeylaKrlll Heyecandorukta hiç ölçmedim keşke ölçseymişim kilom var biraz ondan sanırım ama karın çevresi baya belli ediyor😁
Heyecandorukta Bgs Maşallah, kişiden kişiye değişiyor tabi, bir de çok zayıfsanız 91 cm çok daha belirgin bir karın haline dönüşür 😁Kilolularda daha az belirgin oluyor 😁
oozgee Asyakuzusu gazdan dolayı da öyle oluyor merak etmeyin 😊 bende 9. Haftamda öyleydim şimdiden böyleyse diyordum. Birde 172 boy 58 kiloydum. 12 hafta civarı küçüldü. Suan 18 im çıktı gene 😊
Birminiginannesi Asyakuzusu bende 10. Haftadan sonra cıktı şimdi 13+5 olduk aynı top gibi 😂 dar giyindim belli olucak boldan da hafif oluyor
Bgs Heyecandorukta boyum 1.75 kilom şu an 58 kemiklerim sayılıyor dışardan bakınca öyle söyleyim size🤣 kocaman karnım ve ben yaşayıp gidiyoruz beni korkutansa son aylarda nasıl olacağım düşüncesi 🤣 şimdiden bu kadar çıktığı için son ayları hayal edemiyorum
Kvsr-klm Hilokee ya bende 11 haftamdayım gram bı karın çıkması yok çıksın artık diye dört gözle beklıyorum😀
Heyecandorukta Hilokee Çok erken zaten belli olmazki o zaman, ilk üç ay hiç çıkmıyor zaten, benim 6 da çıkmaya başladı🐣
Heyecandorukta Bgs En güzeli bence, vucudunda sadede karnının büyümesi, şimdilik benimde öyle, umarım böyle devam eder🐣 Heryer birden kilo alınca daha zor ya 😬😬
Merveilkcan Kvsr-klm aayy ay 27. Haftanin icindeyim karnım kocaman oldu yatamıyorsun dönemiyorsun yere oturunca kalkarken destekle kalkıyorum dört gözle bekleme şuan en iyi günlerin kız 😁
AyGC Ben de 18.haftanın içindeyim hamdolsun. Gazdan dolayı çıkıyor göbek çoğunlukla bu haftalarda ama 20.hafta ve sonrasında net bir şekilde anlayacağız inşaallah 🌸😊
oozgee AyGC sadece göbeğime baktığımda inme çıkma hareketlerini görebiliyorum. Bir de nadir de olsa hafif hafif hissediyorum sanki ama surekli degil🙄