BClk Dilara1503 Yaa bak bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim uyarınca için o zaman aza indiririm günde 1 tane sorun olmaz heralde değil mi?
Dilara1503 BClk rica ederim canım aşırıya kaçmadan tüketirsen birşey olmaz bol bol yeme ilk 3 ay içinde 😊
YaseminNurcanSu BClk ilk hamileligimde hic olmadı. Ilaclar yapiyordu cok kisa suan 33 haftalik hamileyim. 16. Haftaya kadr felaket bulantilarim oldu 17 de bitti simdi 33 Haftalik hamileyim 1 Haftadir yine bulantim var.
BClk YaseminNurcanSu Geçmiş olsun inşallah buda geçer ve doğuma kadar rahat bir zaman geçirirsiniz 🙏💕🌸
Sumeyye1134 Ben 7. Haftadan beri çekiyorum 12+5 im bitçeğe de benzemiyor bazı günler 7 8 kere kustuğum oluyor benim için çok zor geçiyor bu hamişlik zamanları ama sabretmeye çalışıyorum
Cekumeku 5.haftada başladı 12 de hafifledi14 te tamamen bitti çok şükür şuan 16 olduk civcivlerimle 🐥🐥
BClk DenizGzm Benimde bulantı öğürtü hep aynı devam ediyor dediğim gibi bir kere çıkarabildim daha başka da olmadı. Her şey her yer kokuyor sanki. Zorlu bir süreç Allah herkese kolaylaştırsın 🤲🙏🌸❤️
Gulfemesatgokcen BClk havuç iyi gelir dogru ya inşallah iyi olursunuz ben çektiğim için üzülüyorum böyle olunca 😔