BClk 8+1 im sabah uyandığımda çok bulantım oluyor fakat istifra edemiyorum. Bir kere edebildim ve büyük ölçü de rahatlamıştım. Kaç haftaya kadar sürer acaba bu bulantılar? Sizlerin kaçıncı hafta da bitti?
kelebekannesi01 BClk 11+2deyim hala tam olarak bitti diyemem azaldı 6. 7. Haftalara göre ama gün içinde ara ara yine yokluyor bırakmadı peşimi anlıcağın😊
Busraveminisi1 BClk benim 6. Haftada başlayıp 10. Haftada bitti bıçak gibi kesilmişti canım benşmde sadece öğürtüm oluyordu istifra etmedim hiç
Asliaygun BClk benim de cok bulantım oldu ama çok şükür geçti. Doktorum bana prilam diye bulantı hapı vermisti o cok iyi geldi canim aklinda bulunsun. 14-15. Haftadan sonra bulantılar geçiyor.
Busraveminisi1 BClk doğrudur canım inşallah bende ağzıma lokma koyamıyordum başım kalkmıyordu hiç 3 kilo vermiştim bir anda
BClk Asliaygun Ben Almanya da yaşıyorum. Burda bulantı için ilaç veriyorlar mı bilmiyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım gittiğim de sorarım veriliyorsa ona başvururum artık
Aysn6767 BClk evet tamamen gecti. Benim yalnız bulantılarımda olmadı kokulara karsı asırı hassaslastım herseyden tiksindim ama dayanılıyor. Sabredin🌸
Kadercsgn Bıtmedııı ılk zamanlar hıc bulantı yokken aşırı rahatken 32 haftadan sonra başladı suan 38 haftamdayımmm ve ne zaman yemek yesem arkasına ılla bulantı kusma oluyor
MihricanA BClk Ilac kullanıyorum 1 gün icmeyeyim aksama kadar banyoya koşuyorum maalesef ama herkeste ayni olmuyor korkma benim annem hic kusmazmis mesela