pelisnu Henüz 12 haftayı yeni bitirdik. Hafiften karnım var gibi ama geçici şişlik mi yoksa karnım artık belli olur mu ☺️ Sizlerin ne zaman dışardan bakınca hamile olduğunuz anlaşıldı ☺️
aybkkra pelisnu benim 26da daha yeni yeni belli olmaya başladı kiloluyum sadece kilo varmış gibi duruyordu şimdi 28 hafta olduk hamile olduğum belli oldu çok şükür 😄
Senemsiii 16 dan itibaren başlıyor göbek deliğinin altında büyüme. 20 den sonra hele baya baya çıkıyor.
Papatyamsi Kızlar ben 3 ay 2 gunluk hamileyim aşırı bir bel ağrım var uzandığım yerden kalkamıyorum bu durumu yaşayan var mı 🥺🥺
[silindi] 17’den sonra cok hafif, ama zaten gobekliydim. Esim-ben giyinip soyunurken anlayabiliyoruz da kotla, gomlekle insanlar anlayamiyor daha. Dapdar giyniyor ve incecik olanlarda 14’te falan bir bump olusmaya basliyor ama
Gulsen4224 pelisnu benim ilk gebeliğimde 24 haftada az az belliydi şimd ikinci gebeliğim 12 haftayız daha belli bişey yok bakalım 🤭
ilknr_ylmz94 Benim de 12.haftada çıktı erken falan değil içi dar olan hamilenin göbeği erken büyürmüş
mercimeginanne pelisnu 10. Haftada belirmeye başladı şimdi bol tişörtlerin altında da baya belli 17 olduk. 12 olmadan daha dışardan bakınca insanlar anlıyordu. Evimi taşıyan nakliyeci abi bile kardeşim hamilesin galiba kaldırma o koliyi demişti :)
Bgs pelisnu benim hemen anlaşıldı valla direk çıktı göbeğim şu an 17 haftalığız dahada belliyiz artık