_canan_3545 Kızlar Suni Sancı İle Doğuruyorum bana dua eder misiniz açılmam tam olsun bian evvel sabah 11 den beri bekliyorum
Eslem23 _canan_3545 Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun canım kaçıncı hafta bizede dua et 39 +3 ne sancı ne açılma var
Beyaban _canan_3545 Allah yardımcın olsun bende suni sancıyla dogum yaptım sabah 7 de verdiler akşam 6 da aldılar doguma inş senin ki daha çabuk olur
iremyilmaz _canan_3545 kaç haftalık cnm bende 39+1 hiç bi berilti yok bebek kanala bile inmemiş pazartesi kontrolüm var devlete istesem bana suni sancı verirmi 40 haftada
_canan_3545 iremyilmaz bekletebilirler benim hiç sancım yoktu açılmam 1 parmak vardı ama suni aldığım halde açılma olmuyor bana dua edin de normal doğurayım yaa
sevval5481 _canan_3545 Rabbim yardımcın olsun canım Allah kolaylığını versin inşAllah kolay bi şekilde atlet
_canan_3545 Aaaasli hepsini yapıyorum yapmadığım şey kalmadı hala doğurucam sanırım sezeryana alacaklar beni
_canan_3545 Ummusab Suni sancıyla başlayıp açılma olmayınca sezeryana alındım ha o kadar sancıyı çektim fakat spinal iğnesi kadar canımı acıtmadı bu arada bebek sağlığını korumak için sezeryana döndüm ya değilse her zaman normal doğum taraftarıyım