Bulut18 Arkadaşlar esenler medipolde detaylı ultrasyon 700 dediler çok pahalı değil mi ya ilk gebeliğim ne diyorlarsa yaptırıyorum araştırmadan normalde böyle mi her yerde fiyatlar lütfen yardımcı olur musunuz
ilkhamilelik_95 Bulut18 ben pendik medipole gidiyorum benden ikili test için bu fiyatı istediler sen yine detaylıda almışsın ikiliyi nasıl yaptırdın
edaelifokmn ilkhamilelik_95 evet pendikte Halil Mesut’a randevu aldım baya araştırdım giden herkes çok memnun medipolde Nergiz Kılıç’a gidiyorum sordum gidebilirsin dedi
Bsrayldrm34 ilkhamilelik_95 ben bakırköyde Ersen Alp Özbalcı ya yaptırdım dün. Çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum. Hem bebeğe baktı detaylı hemde bana tüm batın ve tiroid ultrasonu yaptı. Fiyatı da 575 ti.
Ayselmira Esmerkiz34 Salim hoca yaptı ayrıntılıyı dimi gerçekten harika bir doktor zaten kanuni kadın doğumun hocasıymış onu öneriyor herkes .. normal kontrollere de o hastaneye mi gidiyorsun
Aloneanqel Bulut18 Adana özel bir klinikte 750 tl istediler. Osmaniye özel hastanede 100 tl dediler. Evim de Osmaniye de oraya gideceğim
Bsrayldrm34 Bulut18 ben bakırköyde Ersen Alp Özbalcı ya yaptırdım dün. Çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum. Hem bebeğe baktı detaylı hemde bana tüm batın ve tiroid ultrasonu yaptı. Fiyatı da 575 ti.
haziranin25i Bulut18 umut hastanesinde 360 TL ye yaptırdım. Hastaneden hastaneye fiyat değişiyor anlaşılan
Esmerkiz34 Ayselmira yok cnm benim gebeliğim riskli diye perinatolojiye gittim 16 haftadayım bağcılar medipole gidiyorum