Merhaba kızlar sonunda biz de mezun olduk burdan Allah’a çok şükür ki☺️ Darısı başınıza en kolayından inşallah 🙏 Gelelim benim hikayeme uzun olacak şimdiden söyleyeyim🙈 12.10.2020 yani pzt sabahına (39+2) planlı epidural sezeryan doğumum vardı. 11 i akşamı böyle hafif yalancı sancı sandığım kasılmalar yaşadım yok artık zaten yarın sabah doğum olacak bişry yoktur diye takmamaya çalıştım. Bu sancılar uzandığımda daha şiddetli oturduğumda daha hafif geçiyordu ve düzensizdi .. Kesin ister istemez stres oldum sanıp önemsememeye devam ediyodum,aynı zamanda afederdiniz büyük tuvalet hissi ve gaz hissi geliyordu.. bi kaç kere uzandığım yerden kalkıp tekrar uzanıyordum.En son kalktım ve o an pat diye bir ses suyum gelmişti. Sakince yolda sıklasan sancılarımla ki şiddetli sayılmazdı,hastaneye gittik doktorum da hemen ardımızdan geldi ve amelıyata girdik basta epidurali verırken bısey anlamadım ama sonra sanki hani tansiyonunuz yükselince kafanız davul gibi olur da kocaman ağır gibi dolu hissedersiniz ya öyleydi. Epiduralı yaparken cok hissetmiyorsunuz bu arada gercekten. Sonra teste başladı elindeki iğneyle oraya buraya bastırıyordu her yeri aynı şiddette hissetmiyordum ama ya psikolojik ya da gercekten cogunu inceden hissediyordum. Öyle diyince al sana o zaman diye sedasyonu vermişler ben mışıl mışıl uyurken bal kızımı almışlar 48 cm 2875gr miniş miniş yanımda uyuyor😇 Allah ıma bin şükür🧿 darısı en kolay agrısız saglıklı şekilde tüm hamile arkadaşlarıma🧡 inşallah..