geçen hafta plesantada kanamam olmuştu bebeğin eşinin duvarında hafif bir ayrılma var demişti doktorum yatış vermişti şuan kanamam durdu ama progestan prolunat iğne ve birkaç ilaç daha vererek hastane yatışım boyunca kanamamı durdurduk ama şu nidicard beni öldürüyor ya günde 4 tane içiyorum bu ilacı yüksek tansiyon hastaları da kullanıyormuş öyle ağır bir ilaç ki ilaçtan sonra sarhoş gibi yardım almadan wc te gidemiyorum eğer kanamam durmasa bebeğimi erkenden alacaklardı doğum yapacaktım bunun içim ciğer geliştirici iğne de yaptılar bebeğimin hareketi suyu iyi durumda ama ben yarın tekrar kontrole gideceğim bu nidicard kasılmamı engelliyormuş karnımı yumuşatıyormuş elimden geldiğince yerimden kalkmıyorum yarın 27+5 olacağız şimdi sizden tekrar dua istiyorum nolur duanıza bizi de dahil edin yarın bana durum aynı bebeği alalım derlerse ben ne yapacağım bebeğin odası vs hiçbirşey önemli değil o yeter ki yaşasın hala almadık alamadık yattığım için onlar hep halledilir ama ben doğurupta kavuşamamaktan korkuyorum ona bu kadar alışmışken konuşup tekmelerini hissetmişsen içim eriyor 😣kanama neden oldu bilmiyorum biraz fazla ağır iş birazda stres sebepli görünüyor dedi doktorum hatta eşime evde stres yaşadınız mı bu aralar diye sordu doktorum stres yoktu da kısmetimizde bu varmış